Gigi Hadid’in Moda Haftası Stilleri

Londra Moda Haftası’ndaki Versus Versace markasının defilesine sevgilisi Zayn Malk ile katılan Gigi Hadid, eşofman tarzı siyah bir pantolon ve turuncu ile gri çizgilerden oluşan kısa sweatshirt giydi.

Yırtık jean pantolon ve beyaz tişört giyen Gigi Hadid, omuzlarını düşürerek giydiği kot ceketi ile denim on denim trendini uyguladı.

Altın sarısı renkte payetli ceket ve kahverengi bodysuit ile bacaklarını ön plana çıkaran Gigi Hadid, Max Mara markasının Milano Moda Haftası kapsamında gerçekleşen etkinliğine katıldı.

Gigi Hadid, deri pantolonu, postalları ve omzu düşük tişörtü ile siyah renkte bir stil oluşturarak Milano Moda Haftası’nda gerçekleşen Max Mara defilesine katıldı.

Ünlü modelin moda haftası boyunca giydiği kıyafetlere bakmak için tıklamaya devam edin!

New York Moda Haftası’nda gerçekleşen Anna Sui defilesinin podyumunda yer alan Hadid, defile öncesi hazırlıklar için mekana giderken renkli kısa şort, beyaz bluz ve mavi bomber ceket giyerek aksesuar olarak çanta ve gri renkli ipli topuklu bot tercih etti.

New York Moda Haftası’ndaki Marc Jacobs defilesi öncesi hazırlıklara giden Gigi, siyah deri pantolon, kısa tişört ve armalı ceket giyerek stilini turuncu bağcıklı ayakkabıları ve siyah çantası ile tamamladı.

Gigi Hadid, Tommy Hilfiger’ın New York’ta gerçekleşen karnavalına göğüs kısmı deri jean bahçıvan ve Tommy Hilfiger büstiyer giyerek katıldı.

İlgili Makaleler