Gizli Servis

Hafifleyin

Dubroff kalın sürülmüş fondötene karşı uyarıyor. “Müşterilerime her zaman ciltlerinin doğal ışıltısını ortaya çıkarmalarını söylerim,” diyor. “Az çoktur,” felsefesini gerekli yerlere gözenek ve çizgi dolduran bir ürün uygulayarak hayata geçiriyor. Ardından orta kapatıcılıkta fondöteni t bölgesine sürüyor ve hafif bir transparan pudra dokunuşuyla tamamlıyor.

Güçlü dudaklar yaratın

“Bu ilkbahar her yerde canlı dudaklar göreceğiz,” diyor Dubroff. Günlük sürdüğünüz mercan rengi ruju neon bir dudak kalemi ile canlandırın. Bu görünümü dengelemek için yoğunluğu dudakların ortasına verin.

Takma kirpiklerden korkmayın

“Göz şeklinizi belirginleştirmenin en iyi yolu, göz kapağının dış kısmına ve ortasına tekli kirpikler takmak,” diyor Dubroff. “Kırmızı halıda takma kirpiksiz bir ünlü görmeniz zor,” diye de ekliyor. Alt kirpikler için ise kirpik aralarına siyah ya da kahve kalemi dokundurmanız yeterli.

Kaşlarınızı belirginleştirin

Ama bunu koyulaştırmadan yapın. Frida Kahlo’ya benzetilmek istemiyorsanız kaş renginizden bir ton açık bir kalemle kavisi belirginleştirin, seyrek yerleri doldurun ve kaşın ucunu uzatın. “Kalemle kısa ve hafif dokunuşlar yapın ve ardından temiz bir fırçayla dağıtın ve bu işlemi tekrarlayın,” diyor ve, “Bu teknik kulağa yorucu gelebilir ama en doğal sonucu elde etmeniz için ideal,” diye de ekliyor Dubroff.

İlgili Makaleler