Işıltınızı Ortaya Çıkaran 6 Güzellik Ürünü

Strobing ve ıslak görünüm ile gün geçtikçe seviye atlayan cilt makyajında bu sezon inci yansımalarıyla parlayan ışıltılı bir görüntü için pratik makyaj bazlarını kullanabilirsiniz.

Gölge ve ışık oyunu olan kontür tekniğiyle elmacık kemiklerinizi belirginleştirebilir, cildinizde derinlik sağlayabilirsiniz. Versace makyaj artistlerinin modellerin göz çukuru ve elmacık kemiklerinde uyguladığı teknik, sezonun en yüksek trendleri arasında yerini alıyor.

Pembe bir allık solgun görünen cildi canlandırmak için en etkili makyaj malzemesi. Şeftali ve pembe tonlarıyla hem sevimli hem de seksi görünmeniz mümkün.

Bu sezon sadelik ön planda. Hiç makyaj yapmamış gibi doğal ve ışıltılı görünmek için ihtiyacınız olan ürün, ince yapılı bir pudra. İster hafif bir rimelle bakışlarınızı netleştirin, ister dudaklarınıza canlı bir renk uygulayarak seksapalitenizi artırın.

Minimal ve pürüzsüz bir cilt görünümüyle Dior 2018 sonbahar defile makyajı, pürüzsüz bir ten, hafif pembe tonlarında allık, gözlerde belli belirsiz ışıltılı bir far, incecik eyeliner ve gözün iç kısmındaki parlaklık ile sade ama gösterişli makyajı bizlere tekrar hatırlattı.

 

Dalgıç kadınlardan ilham alan Preen by Thornton Bregazzi defilesinde modellerin saç diplerinden alınlarına kadar serpilen simler su altı dünyasının güzelliğini vurguluyor. Makyaj artisti Eugene Souleiman “Modellerin saçlarının başka bir dünyaya aitmiş ve suyun içinde süzülüyormuş gibi görünmesini istedik.” diyor.

Hazırlayan: Sena Nuray, InStyle Türkiye Güzellik Editörü
 

İlgili Makaleler