Londra Moda Haftası’nda Işıltılı Makyaj Etkisi

Nerede Gördük: Alexander McQueen

Kabanlarınızı unutun. Artık yeni trend broşların saça takılması. Londra Moda Haftası’nda yapılan Alexander McQueen defilesinde aksesuar olarak broşlar kullanıldı. Birden fazla broşun takıldığı saçlar ise hafif dağınık bırakılarak vintage bir görünüm verildi.

Nerede Gördük: Burberry

Geleneksel krem aydınlatıcıların yerini simler alıyor. Burberry defilesinde kullanılan simlerle strobing etkisi verildi. Makyaj artisti Wendy Rowe, metalik simleri gözün dış köşesine ve elmacık kemiklerinin üst kısmına sürdü. Bu simli aydınlatıcı uygulama, gece makyajınıza farklılık yaratmanızda yardımcı olabilir.

Nerede Gördük: Charlotte Olympia

Gece eğlenmeye giderken artık klasik bir ruj sürmenize gerek yok. Charlotte Olympia defilesinde gördüğümüz simli ve parlak rujları, eğlenceye giderken yapacağınız gece makyajı için yeterli olacak. Tek yapmanız gereken ise pembe ya da kiraz kırmızısı mat rujunuzu dudağınıza sürmek ve üstüne dudak fırçasıyla sim yerleştirmek.

Nerede Gördük: Holly Fulton

Londra Moda Haftası’nda ışıltılı makyajlar ön plandaydı. Holly Fulton markasının defilesindeki modellerin göz kapaklarındaki gümüş yaprak görünümleri de dikkat çeken detaylardan biri oldu. Bazı kozmetik markalarının sattığı yaprak farlar ile siz de bu görünümü elde edebilirsiniz.

İlgili Makaleler