Stilinizi Geceye Adapte Etmenin 10 Kısa Yolu

DİKKATİ KOLYENİZE ÇEKİN

Şık olmanızı garantileyecek parçalardan biri de, sezonun sevilenlerinden iri taşlı, göz alıcı kolyeler. Onlar sayesinde dikkatleri yakanıza kısmınıza çekebilir ve geceye hazır olabilirsiniz.

Taşlı kolye
Mango
79,99 TL

SAÇLARINIZA DALGALAR EKLEYİN

Gün içerisinde sönen saçlarınızı da gece için hazırlamayı ihmal etmeyin! İş günü için tercih etiiğinizi kıyafetlerinizi, gece hiç değiştirmeseniz bile saç maşasından yardım alarak ekleyeyeceğiniz birkaç bukle sayesinde, saçlarınızla etkileyici görünmeyi başarabilrisiniz.

Quattrolon Saç Şekillendirici
Bosch, 105 TL

YÜKSEK TOPUKLARDAN ŞAŞMAYIN

Jean, kalem etek ya da küçük bir elbise… Gün içerisinde ne giymiş olursanız olun onlarla beraber giyeceğiniz yüksek topuklu bir ayakkabı gece stilinizi her koşulda kurtaracaktır.

Topuklu ayakkabı
Jessica Simpson, Vepa `62
265 TL 

DUDAKLARINIZI BELİRGİNLEŞTİRİN

Makyajınızın her bir detayının üzerinden geçmenize gerek yok. Dağılan göz makyajınızı kulak pamuğundan yardım alarak toparladıktan sonra dudaklarınızı daha belirgin hale getirecek ruj kullanmanız harika görünmenizi sağlayacaktır! 

Perfect Rouge, ruj
Shiseido
73 TL

İDDİALI AKSESUARLARA YÖNELİN

Renkli ve büyük bir küpeyle gündüzden geceye adapte olmanız çok kolay! Böylesine alımlı bir parçayla stilinizin geceye ayak uydurmaması neredeyse imkansız!

Tangara küpe
Swarovski
980 TL

KURTARICI PARÇAYA BAŞVURUN

Stilinizi gündüzden geceye uyarlarken işinizi en çok kolaylaştıracak parçaların belki de en başında küçük bir ceket geliyor. Jean`inizin üzerine giydiğinizde gece için hazırsınız demektir.

Çift dokulu ceket
695 TL, Fabrika 

KISA BİLEKLİ PANTOLONLARI DENEYİN

Geçtiğimiz sezonlarda yeniden aramıza katılan kısa bilekli pantolonlar bu yazın da favori parçalarından biri. Üstelik bu yaz gece hayatına da adım atıyorlar. Bluzunuzun ve yüksek topuklu ayakkabılarınızın yanına onları eklediğinizde gece için de haızrsınız demektir.

Desenli pantolon
89,90 TL
Topshop 

ÇANTANIZI KÜÇÜLTÜN

Konu gece stiliyse akıllara ilk gelen parça portföy çanta oluyor. Gün içerisinde kullandığınız XL çantanızı bir kenara bırakın en hayati ihtiyaçlarınızı bu çantanın içine doldurarak geceye devam edin!

Portföy çanta
Zara
149,95 TL 

MAKYAJINIZ IŞILDASIN

Günün yorgunluğunu yüzünüzden silin! Gün boyunca yorulan cildinizi daha parlak ve canlı göstermek için içinde minik ışıltılar olan bir aydınlatıcıya başvurabilirsiniz.

Watt`s Up, aydınlatıcı
Sephora
99 TL 

PAYETLERİ UNUTMAYIN

Bluzunuzu çabucak payetli bir parçayla değiştirin ve gece için hazır olun! Işıl ışıl görüneceğiniz böyle bir bluzu hem etek hem de dar jean`lerinizle bir araya getirebilirsiniz. 

Payetli peplum bluz
Marc Jacobs, Net-a-Porter.com
1.700 Euro

İlgili Makaleler