Güneş Öncesi Bakım

Soğuk havalar boyunca kuruyan cildinizi yaza hazırlamak için Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam`a uğrayın. Farklı cilt tiplerine göre dört farklı uygulamanın yer aldığı güneş öncesi bakımlarda geleneksel hamamın keyfi sunuluyor. 
Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam`daki farklı bakımlara göz atmak ve hamamın ambiyansını görmek için tıklamaya devam edebilirsiniz. 
Four Seasons Bosphorus, Spa&Hammam
(0212) 381 41 60 

Cilde nem ve enerjiyi veren Citrus Hammam by Natura Bissé bakımında C vitamini kürü ile cildin kolajen üretimi artırılıyor; cildin görünümü iyileştiriliyor ve yoğun antioksidan kapasitesine sahip vücut maskesi uygulanıyor. Kuru ve elastikiyetini kaybetmiş ciltlere nem kazandırılıyor.

Neme ihtiyacı olan ciltlere uygulanan bu bakım, ciltteki ölü deri ve toksinleri geleneksel hamam bakımı ile arındırıp cilde esnekliğini yeniden kazandırıyor.

Kışın su kaybı yaşayan ve kuruyan ciltler için Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam`da Tuzla Gelen Rahatlık bakımı öneriliyor.

Kan dolaşımını hızlandırıp gerginlik ve yorgunluğu azaltan bakım, Himalaya tuzu ile vücuda peeling olarak uygulanıyor; ölü deriyi atarak cildi güzel ve sağlıklı bronzlaşma için hazırlıyor.

Eğer cildinizin kış boyunca nem dengesini kaybettiğini düşünüyorsanız hem nemi geri kazandıracak hem de tıkanmış gözenekleri açacak Sodashi Derinlemesine Temizlik yüz bakımını tercih edebilirsiniz. 

Four Seasons Bosphorus Spa&Hammam`ın en çok tercih edilen bakımlarından olan İnceltici Masaj vücudu yeniden şekillendirmeye yardımcı oluyor. Uzman terapistler tarafından uygulanan ve detoks etkisi olan masajda derin yuvarlama hareketleriyle kan dolaşımı ve lenf drenajı artırılıyor. İlk seans itibariyle etkileri görülen masaj, portakal kabuğu görünümünü azaltıyor ve vücut hatlarını ortaya çıkarıyor. 

İlgili Makaleler