Güzelliğin İlk Adımında: En İyi 7 Makyaj Bazı

İlk kullanımda etkisini gösteren mükemmel makyaj sonucunu bir arada sunabilen çok amaçlı bir ürün. Makyaj öncesinde cildi düzgünleştiren ve sonrasında makyajı gün içinde tazeleyen bir nemlendirici arayışındaysanız adres belli: Yves Saint Laurent Top Sevrets Moisture Base 

Yüksek koruma ve cilde nem verme özelliği taşıyan Giorgio Armani Uv Master Primer, cildin aydınlık bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Açık ve sarı cilt rengine sahip olan cilt tipleri için uygun.
 

Makyaj altı bazı ve/veya orta derecede kapatıcı olan Clarins CC Primer No.02,  her cilt endişesine özel farklı seçenekleriyle karşınızda.

Hem makyaj bazı hem fondöten olarak kullanılabilen Dior Capture Totale Dreamskin Cushion, farklı tonlardaki renklere ve üst üste uygulanabilirliği sayesinde ayarlanabilir kapatılıcılık özelliğine sahip.

Benefit POREfessional Primer, pürüzsüz bir cilt için gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü hızla kaybetmeye yardımcı oluyor. Yarı saydam formülü, E vitamini içeriyor. Bu ipeksi, hafif dokulu balmı ister tek başına ister makyajın altına ya da üstüne kullanın.

NYX‘in maktaj bazı, cilt dokusundaki eşitsizlikleri düzeltiyor ve gözenekleri ortadan kaldırıyor.

Laura Mercier Foundation Primer, içeriğindeki antioksidanları ve hafif formülüyle cildi nemli tutarken, cildin yağ üretimini dengeleyerek gün boyu taze bir makyaja sağlıklı bir zemin hazırlıyor.

Evet, bu karede süper model Kendall Jenner‘ı Versace defilesi öncesinde görkemli bir makyajla görsek de hazırlanma sürecinin hiç de kolay olmadığının farkındayız. Cildi temizledikten sonra doğru seçilen bir makyaj bazı ile makyaja hazırlık yapmak, kusursuz görünüme giden en önemli ve ilk adım.

Şimdi, en iyi 7 makyaj bazı ile makyajınızı bir üst versiyona taşıma zamanı.

İlgili Makaleler