Güzellik Üzerine: Diane Kruger

Model. Oyuncu. Makyaj artisti? Doğru okudunuz. Diane Kruger kırmızı halı için kendi allığını kendi sürüyor ve en iyi karışımları o yapıyor.

Öğrendiğiniz makyaj sırlarından bizimle hangilerini paylaşırsınız?

Parmaklarımı kullanıyorum, özellikle de fondöten ve kapatıcı uygularken. Sadece fırça ve sünger kullanan makyaj artistlerini asla anlamıyorum. Kozmetik ürünleri doğal görünmesi için cilde iyice yedirilmelidir. Ayrıca daha kalın kaşları beğeniyorum, o yüzden kaşlarımı çok hafifçe alıyorum. Yüzünüze bir karakter veriyor ve görüşünüzü tamamlıyor.

“O olmadan asla” diyeceğiniz ürün nedir?

Güneş kremi. Avrupa’dan Los Angeles’a taşınan bir insan olarak güneşe pek alışık değildim. Bu yüzden de ilk tanıştığım yıllarda yüzümde kahverengi lekeler çıkmaya başladı. Şimdi ise 50 veya 60 koruma içeren koruyucu sürmeden dışarı çıkmıyorum, yağmur yağdığı zamanlarda bile!

Sanırım bu da kusursuz cildinizin sırrı.

Teşekkürler ama mükemmel bir ciltle doğmadım. Eskiden rozasea (gül hastalığı) ile mücadele ediyordum.Göz altı torbalarımla çok uğraşıyorum. Tamamen disiplin ve insanın kendi için doğru olan ürünü bulmakla ilgili. İçki içmediğim zaman cildimin daha iyi göründüğünü fark ettim, o yüzden de Cannes Film Festivali öncesi altı hafta içki içmeyi bıraktım. Gerçekten de mucizeler yarattı. Hiç uyumadığım kadar rahat uyudum. Bir yandan da çok kötüydü, çünkü bir kadeh şarap içmek çok hoşuma gidiyor.

Chanel’in yüz bakımı ürünlerinin yeni yüzü oldunuz, demek ki işe yaramış. Özgüveniniz her zaman sağlam mıydı?

Tabi ki hayır. Dünyanın en güzel kadını olsanız bile, bir şey sizi hep rahatsız eder. Ben sevdiğim şeyleri ön plana çıkarmayı, sevmediğim şeyleri de saklamayı başarıyorum.

Kruger`ın güzellik sırlarını ve geçöişten bugüne makyaj değişimini görmek için tıklamaya devam edin!

GEÇMİŞTEN BUGÜNE

Oyuncu, model olduğu zamanlarda düzgün yürümekten çok makyaj üstüne uzmanlaştı. “ Artık kendimi makyajımı kendim yapmaktan korkmuyorum.” Diyor Kruger ve ekliyor, “Kadın olmanın güzelliklerinden biri de bu.” İşte geçmişten günümüze Kruger’ın en güzel kareleri. 

2010

“Bu gece özel bir geceydi: SAG ödülü için Inglourious Bastard filmiyle aday oldum. Sarı (Jason Wu) bir elbise giydim ve kırmızı rujla tamamladım.”

GEÇMİŞTEN BUGÜNE 

2011

“Miu Miu’nun bir gecesindeydim ve siyah eyeliner’la yanlış yapamayacağımı biliyordum. Jel eyeliner’la  kedi gözü makyajı patım ve siyah farla tamamladım.”

GEÇMİŞTEN BUGÜNE 

2012

“Critics’ Choice ödül gecesi için pembe dudaklar. Sevdiğim mat bir ruj bulamadım o yüzden, ruj yerine dudak kalemi kullandım. Gözlerime de dore far sürdüm.”

GEÇMİŞTEN BUGÜNE 

2013

“The Host’un galası için kenarları transparan bir elbise giydim. İlgiyi göğüslerimden çekip gözlerime odaklamak istiyordum, o yüzden uzun takma kirpikleri tercih ettim.”

Diane’nin Favorileri 

Cetaphil günlük yüz temizleyicisi

“Amerika’ya taşındığımda bunu keşfettiğime çok sevindim. Yumuşaklığına ve ferah kokusuna bayılıyorum.”

12 dolar, cvs.com

Diane’nin Favorileri  

Chanel Vitalumiére Aqua fondöten

“Cildim bunu içiyor! Çok hafif ama aynı zaman da cildimin rengini değiştirecek kadar kapatıcı özelliğe sahip.”

130 TL; parfümerilerde.

Diane’nin Favorileri  

Klorane yumuşatıcı makyaj temizleyici

“Yıllar önce bir makyaj artisti beni bu ürünle tanıştırdı ve o günden beri kullanmayı bırakmadım. Nazikçe yüzünüzdeki bütün makyajı temizliyor.”

16 dolar, drugstore.com

Diane’nin Favorileri  
Morroccon Oil yağ
“Saçım bir keresinde çok fazla boyamaktan kırılmıştı. Bu ürün saçımın tekrar sağlığına kavuşmasına yardım etti. Durulamadan kullanıyorum.”

43 dolar; moroccanoil.com.

Diane’nin Favorileri  
Nivea Orijinal nemlendirici vücut kremi
“Çok yoğun ve etkili. Hayatım boyunca bunu kullandım. Dokusu ve kokusu, Almanya’da geçen çocukluk yıllarımı hatırlatıyor.”

14 TL; marketlerde.

Diane’nin Favorileri  

“Cildim bu üçlüyü seviyor: gün boyunca kullanmak için hafif bir serum, geceleri için yoğun bir krem ve hafta sonları için de onarıcı bir serum.”

Chanel Le Jour, La Nuit ve Le Weekend
85-115 dolar
Chanel.com

Diane’nin Favorileri  
Laura Mercier kaş kalemi  
“Genelde kaşlarımı pudrayla dolduruyorum, ama bu kalem acelem olduğu zamanlar için mükemmel. Bir fırça yardımıyla da kalemi kaşlarıma yediriyorum.”

65 TL; Boyner Kozmetik (0212) 373 29 00.

İlgili Makaleler