Ginnifer Goodwin ile Güzellik Üzerine

Önce saçlarınızı konusalım. Kısa saç herkese yakışmaz ama sizde mükemmel duruyor. Benim biraz afro bir saç tipim var. Saçlarım inanılmaz kıvırcık, ve  zapt edilmesi çok zor. Sonunda karar verip saçlarımı kısacık kestirince rollerim gereği peruk takmak bana kendimi özgür hissettirdi. Şu anda uzatmayı düşünmüyorum. Artık giyinmeyi çok daha eğlenceli buluyorum. Daha kadınsı bir şeyler giyinmek istediğim zaman da saçlarım bana keskin bir görüntü sağlıyor. Hiç bir zaman saclarım “güzel mi?” diye düşünmem gerekmiyor. 
Ve siz saçlarınız için bir sürü farklı stil kullanıyorsunuz. Kesimiyle alakalı bir şey. Üst kısmını daha uzun tutmak bana daha çok stil seçeneği veriyor. Düzleştirebiliyorum, dalgalı yapabiliyorum, ayırdığım şekli değiştirebiliyorum, arkaya doğru tutturabiliyorum. Farklı saç boyları için de bazen bazı kısımlara ek yapabiliyorum.
Aynı zamanda bir sürü farklı makyaj stillerini deniyorsunuz. Koyu renkler favoriniz mi? Hayır hem de hiç. Güneyde, benim geldiğim yerde, kadınlar komple makyaj yapmadan evden çıkmazlar. Fakat ben büyürken farklıydım. Benim bir stilim yoktu, hiç uyumlu giyinmezdim, aynaya bile bakmazdım. Artık asla makyajsız gezmem. Yüzümle ilgili beni rahatsız eden ve kendimi güvensiz hissettiren şeyleri gizlemek için kullanıyorum.
Kesinlikle kedi gözü makyajını ustalıkla yapıyorsunuz. Tekniğiniz nedir? Göz kapağımı çekerek yapmak yerine, gözlerimi açık tutup direkt karşıya bakarak yapıyorum. Son olarak kulak çubuğu ile düzeltiyorum.
Herhangi bir spor rutininiz var mı?Hayır yok. Genelde organik ve dengeli beslenmeye çalışıyorum ama tabii ki bazen kendime izin veriyorum. Baleyi çok seviyorum ve aralıklarla yoga yapmayı da seviyorum. Genelde işim varken spor yapmam daha olasılıklı aksi takdirde en son yapmak istediğim şey spor. Çok tembelim.
Kendi yüzümü inanılmaz sıkıcı buluyorum, bu yüzden saç ve makyaj olarak farklı şeyler deniyorum. Benim felsefem kesinlikle ya tam yap ya da hiç yapma!

CHANEL NO. 5 EAU PREMIERE
VE HOUBIGANT PARIS QUELQUES FLEURS EAU DE PARFUM

Bu iki parfüm değişimli olarak kullanıyorum. Büyükannem Chanel No. 5 kullanıyor, en yakın arkadaşımda Houbigant kullanıyor.

Chanel No. 5, 75 ml, 294 TL; parfümerilerde.
Houbigant Paris Quelques Fleurs 100 ml, 180 dolar. 

LA MER THE EYE BALM INTENSE

“Yeryüzündeki her göz kremini denedim ve bu gözlerimi nemli tutan tek krem.”

375 TL; parfümerilerde. 

NARS PURE MATTE LIPSTICK IN CARTHAGE

“Kötü bir gün geçiriyor olabilirim veya havaalanına ya da herhangi bir yere gidiyor olabilirim, ama bu ruju sürdüğüm zaman dünyada her şey yolunda gibi hissediyorum.”

68 TL; (0212) 373 25 40. 

SONYA DAKAR ORGANIC MEGA BOOSTER

“Senenin çoğunu Vancouver’da geçiriyorum ve hava bayağı sert oluyor. Cildim kuruyor, ama bu serum cildimin gergin olmasını önlüyor.

42 dolar; sonyadakarskinclinic.com. 

KISA DEVRE 

2009

“Bu büyük kesimin ilk evresi. Ben kısacık kestirmek istemiştim fakat kuaförüm aralıklarla kestirmemi söyledi. Bu nedenle bu çene-boyu ile başladık.”

SAPHO LIQUID FOUNDATION IN MIA

“Bu organik makyaj markasına bayılıyorum. İçinde hiç bir zararlı unsur yok. Bu  muhteşem fondötenini bir parça sürüyorum veya kendi nemlendiricim ile karıştırıyorum.”

48 dolar; saphocosmetics.com. 

KISA DEVRE 

“Yeni bir şey deneyip başarısız olmak beni rahatsız etmiyor çünkü her gün farklı görünmeyi seviyorum,” diyor Goodwin. Kendisi kısa saçın çok yönlü kullanılamadığı efsanesini tamamıyla çürütmüş oldu. Aşağıda, gelmiş geçmiş en şık saç kesimlerinin evrimi. 

2006

“Saçlarım neredeyse dirseklerimi geçiyordu! Saçımı her gün böyle yapmak hem çok sayıda insan gerektiriyordu hem de çok vaktimi alıyordu. Gereğinden çok daha fazla iş.”

KISA DEVRE 

2011

“Sol gözüm üzerinde dört dikişim vardı, bu nedenle kâkülüm onları saklayacak şekilde tasarlanmıştı. Sette bir kaza geçirmiştim. Gözümde morarmıştı. 

KISA DEVRE 

2013

“Son olarak bu model beni iyi yansıtıyor. Saçım iyi bir boyutta ve favori makyajım: kedi göz, dolgun kaş ve açık renk dudaklar.”

İlgili Makaleler