Hadise`nin Güzellik Sırları

Makyaj stilinizi nasıl tanımlarsınız? Ne tür renkler kullanmayı seversiniz? 

Günlük hayatta sade makyajı tercih ediyorum. Fondöteni çok az kullanıp, gözlerimin altını aydınlatmayı, güzel bir eyeliner’ı tercih ediyor, tatlı bir dudak rengiyle looklar oluşturmayı seviyorum. Sahnede ise daha yoğun makyajı tercih ediyorum. Daha hacimli kirpikler ve daha belirgin eyeliner ile sahne görünümümü tamamlıyorum.

Çantanızdan ayırmadığınız en önemli kozmetik ürün hangisidir? 

Avon Ultra Color rujum ve Avon Mega Effects maskaram çantamdan ayırmadağım ürünler arasındadır.

Cildiniz her zaman kusursuz görünüyor bunun sırrı nedir? 

Sanırım biraz şanslıyım bu konuda! Cilt bakımı yapmayı ve yaptırmayı çok seviyorum. Makyajımı temizlemeden asla uyumam. Ara sıra cildimi yumuşacık yaptığı için yüzüme argan yağı sürüp uyumayı tercih ediyorum.

Annenizin size öğütlediği bir güzellik sırrı var mı? 

Annem hep temizliğe, hijyene dikkat etmiştir. Sanırım bu özelliğimi annemden ben de almışım çünkü dediğim gibi cildimi temizlemeden ne yatarım, ne de günüme başlarım. Annemin Avon kırmızı rujunu hiç unutmam. 5 yaşımda o kırmızı ruju sürüp aynaya bakarak şarkı söylediğimi çok iyi hatırlıyorum. 

Kendinizi şımartmak istediğiniz bir gün neler yaparsınız?

Masaj hastasıyım. Bir kaç tane masajı peşpeşe yaptırmak benim için rüya gibi bir şey… Önce uzun spor yaparım, ardından masaj, cilt bakımı, sauna, güzel uzun ve sıcacık bir duştan sonra hazırlanıp yemeğe çıkarım dostlarımla.

Avon’un yeni yüzü oldunuz, marka elçisi olmak nasıl bir duygu? 

Avon’dan teklif geldiğinde çocukluğumdan beri severek kullandığım bir marka ile birlikte çalışma fikri gerçekten beni çok heyecanlandırdı. Hoş bir tesadüf oldu. Annem de Avon kullanırdı. Hala kullanıyor. Ben de çocukluktan gelen alışkanlıkla Avon kullanmaya devam ediyorum çünkü Avon markasıyla aramda duygusal bir bağ olduğunu düşünüyorum. Yenilenen Avon Makyaj Serisi’ni çok beğendim. Reklam çekimlerinde Avon Makyaj Serisi’nin yenilenen ürünleriyle tanıştım. Hakikaten inanılmazlar. Far paletinde gördüğüm rengi aynen gözlerime uyuguladılar. Serinin rujlarına ve parlatıcılarına da bayıldım. Hem renkleri muhteşem, hem de capcanlı dudaklar yaratıyor.

AVON MEGA EFFECTS MASCARA

“Bu maskarayı çantamdan ayırmıyorum çünkü mucize fırçası ile uygulaması hem çok kolay hem de her çantama sığabiliyor.” 

Fiyatı: 16,80 TL

NAILWEAR PRO APPLE OF HIS EYE OJE

“Ojelerimi renkli severim! Avon’un sundugu 60 farklı renk seçeneğinin sanırım hepsi var bende.”

12,40 TL; avon.com.tr. 

TRUE COLOR 4’LÜ GÖZ FARI

“ True Color teknolojisi sayesinde Avon far paletinde görülen rengin aynısını göz kapaklarınızda da elde edebiliyorsunuz.”

15, 90 TL; avon.com.tr. 

AVON ULTRA COLOR RUJ

“Avon’un capcanlı nar ve kırmızı tonlarından oluşan rujlarına bayılıyorum. Ruj demek benim için kırmızı demek!”

12, 90 TL; avon.com.tr. 

Diptyque Mum

"Evde kendimle başbaşa kaldığımda aromalı mumlar beni rahatlatıyor."

125 TL, Beymen, 0212 335 67 00 

Geçmişten Bugüne

2011 
"Saçlarımın en sarı hali. Bu tonu çok seviyorum, kendimi canlı hissetmemi sağlıyor. Biraz daha fazla makyaj gerektiriyor ama makyajı sevmeyen kim!"

Geçmişten Bugüne 

2012
"InStyle için hamamda gerçekleştirdiğimiz moda çekiminde çok eğlenmiştim. Makyajımı çok sevdiğim Erkan Uluç yapmıştı."

Geçmişten Bugüne 

2013

"Kırmızı ruju tercih etsem de çekimlerde yalın ve sade dudakların da çekici göründüğüne inanıyorum. Kimi zaman az fazladır."

İlgili Makaleler