Her Kadının Sahip Olması Gereken 10 Şey

Kırmızı Babet
Siyah en rahat seçenek, ama kırmızı babetler hem biraz renk katıyor hem de her sezona uyum sağlıyor. “Ben en çok çizgili bir t-shirt ve trençkotla kombinlemeyi seviyorum” diyor Nicole.

Beymen Club 349 TL

Klasik ama göz alıcı stil istiyosanız gardırobunuzda ufak değişiklikler yapmalısınız. Her zaman güzel duran, moda kaygısı olmayan parçalarla her zaman şık olabilirsiniz.

Kırmızı Babet
Siyah en rahat seçenek olabilir. Ama kırmızı babetler hem renk katıyor hem de her sezona uyum sağlıyor. Eğer ne ile giyeceğiniz konusunda tereddüt yaşarsanız çizgili bir tişört ve trençkotla kombinleyebilirsiniz.

Beymen Club, 349 TL
beymen.com

Siyah Blazer Ceket
Siyah blazer, hem klasik, hem kadınsı ve hem de vücut tipine uyumlu parçalardan. İstediğiniz her şeyle kombinleyebilirsiniz: Jeanler, elbiseler, pantolonlar, etekler… Sadece emanet durmaması  için bedeninize tam oturan bir model seçtiğinize emin olun.

H&M, 69,99 TL

Leopar Desenli Şal
Düz beyaz bir tişört ve kot bile giyiyor olsanız, desenli bir şal gibi dikkat çekici aksesuar kullanarak görünümünüzü tamamlayın.

Mango, 39,99 TL
mango.com

Çizgili Tişört
Bu zamansız klasik büyük bir geri dönüş yapıyor. Blazer ceketin altından görünen çizgili tişört harika bir eşleşme.

Zara, 59,95 TL

İmza Kolye 
Dolabınızdaki basic parçaları aksesuarlarla hareketlendirmek önemlidir. Bir imza kolye basit bir görünümü çok daha güçlü ve kadınsı yapabilir.

Jennifer Fisher, 1.425 TL
beymen.com

Küçük Siyah Elbise
Her kadın bir küçük siyah elbiseye sahip olması gerektiğini bilir, ama asıl önemli olan doğru olana yatırım yapmak. Değişik bir yaka ya da işlemeli bir kemer gibi elbiseyi özel kılan modelleri tercih edin ve bedeninize tam oturması gerektiğini unutmayın.

Cushnie Et Ochs, 1.535 Euro
net-a-porter.com

Siyah Opak Çorap
Siyah opak çoraplar bacaklarınızı ince göstermekle birlikte, boyu fazla kısan olan elbiseleri rahatça giymenizi sağlar. Kış aylarında daha sıcak tutması ve daha opak bir görünüş için çift kat giymeyi deneyin.

Zara, 29,95 TL

Büyük Boy Saat
Saat zaman ölçer olduğu kadar aynı zamanda bir aksesuar da. Altın bir saat herhangi bir kıyafeti şıklaştırmak için harika bir seçenek. Bileğinizden biraz bol bırakarak bilezik gibi görünmesini sağlayabilrsiniz.

Versace, 5.481 TL
saatvesaat.com.tr

Klasik Trençkot
Bunu sonsuza kadar giyebileceğiniz bir yatırım parçası olarak düşünün. Bedeninizi tam olarak saran ve elbiselerden jeanlere kadar her şeyle giyebileceğiniz klasik bir model seçin.

Burberry, 5.095 TL
burberry.com

Bol Paça Kot Pantolon
Her vücut tipini güzel göstermeyi başaran bu parçayı dolgu topuk veya platform topuklu ayakkabılarla kombinleyerek hem boyunuzu uzatabilir hem de görüntünüzü rahat ve gündelik tutmayı başarabilirsiniz.
 
Mavi, 89,99 TL
mavi.com

İlgili Makaleler