Hızlı Saç Modelleri

KABARTMAKTAN KORKMAYIN

Her ne kadar cesur görünseler de aslında kabarık saçlar da dikkat çekici bir çözüm. Marc by Marc Jacobs defilesindeki modeller kadar olmasa da saçlarınıza vereceğiniz hacimle taze bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Saç maşası, Bosch QuattroIon
tekno marketlerde, 115 TL

Volumifique Bakım Jeli
İnce telli saçlara doku kazandırarak uzun ömürlü hacim sağlar
Parfümeri ve marketlerde 89 TL

ÖRGÜLERİ DENEYİN

Saç örgüleri sandığınızdan daha etkili olabilir. Rachel Zoe`nun modellerinde tercih ettiği gibi dağınık bir örgü ya da klasik bir seçimle saçınızı yenileyebilirsiniz.  

DAĞITIN

Eğer saçınız şekle girmiyorsa bırakın öyle kalsın! Fırçayla taradıktan sonra ellerinizle dağıtın ve arkadan gelişigüzel toplayın. Eğer fazladan bir detay isterseniz saç aksesuarı da kullanabilirsiniz.  

Michael Kors

YANDAN AYIRIN

Çoğu kişi için alışılagelmiş bir model olmasa da yandan ayrılmış modeller kurtarıcı olabiliyor. Parlaklık veren spreyi saçınıza uyguladıktan sonra ister elinizde isterseniz de sık dişli bir tarakla saçınızı yandan ayırdığınızda tamamsınız demektir.   

Christian Dior

Pantene parlaklık veren koruyucu bakım spreyi
parfümeri ve marketlerde, 9 TL

ISLAK GÖRÜNÜM VERİN

Cesaret gerektirse de ıslak saçlar uygulaması açısından çok kolay. Saçlarınızı fırçalayın, parmaklarınızla hafifçe ıslatıp köpük uygulayın. Seyrek dişli bir tarakla geriye doğru tarayın.

Elidor maksimum tutuş saç köpüğü
marketlerde, 13 TL

Saçınıza hızlıca şekil vermeniz gereken ama yıkamaya da vaktiniz olmadığı anlarda yardımcınız olacak ipuçları var. Farklı saç bakım ürünlerinden yardım alabilir, saç aksesuarları kullanabilir ya da her zamankinden farklı modeller deneyerek saçlarınızı mükemmel gösterebilirsiniz.

Saçlarınıza hızlıca şekil verecek 7 farklı alternatifi görmek için tıklamaya devam edin.  

KURU ŞAMPUAN KULLANIN

Eğer çabucak yağlanan saçlara sahipseniz kuru şampuanlar sizin vazgeçilmeniz olabilir. Saçlarınızın dibine uzaktan sıkarak kullanacağınız sprey kuru şampuanla, saçlarınız yeni yıkanmış gibi duracak.

Diane Von Furstenberg  
Batiste kuru şampuan, tropical
24 TL, Sephora`larda

 

SAÇ BANDI KULLANIN

Dikkati saçlarınıza çekmek istemediğiniz zaman saç aksesuarlarına yönelin! Kıyafetinizle uyumlu bir bir saç bandı ya da fularla bunu yapmanız çok kolay. Tercihinize göre ister saçınızı açık bırakın, ister atkuyruğu yapın ya da isterseniz topuz yapın; saç bandını kullandığınızda farklı bir tarz yakalamış olacaksınız. 

Dolce & Gabbana

İlgili Makaleler