Hollywood`un En Beğenilen 10 Kumral İsmi

Marion Cotillard

Özellikle Dior`un kampanya yüzü olduktan sonra stilinde belirgin değişikliklere giden Cotillard, bir ara saçlarını sarı kullansa da sonrasında kumrala döndü. Oyuncu Parizyen stilini daha da vurgulayan kumral saçlarını şu sıralar bob modeller kullanıyor.

Natalie Portman

Portman saçlarının güzelliğini genlerine ve güneşe borçlu. Portman`ın saçlarının kendiliğinden gölgelere sahip olduğunu söyleyen renk uzmanı Robinson saçınızın iki ya da üç ton açığını, seyrek olarak saçınıza ekleyerek bu görünümü yakalayabileceğinizi söylüyor.

Mila Kunis

Koyu kahverengi saçlarıyla tanınan Mila Kunis tek tonla yetinmiyor. Saçlarının ucuna gittikçe açılan çikolata tonlarında gölgeler ekliyor. 

Alexa Chung

Chung sadece stilinde değil saçlarında da her zaman doğallıktan yana. Chung`ın kakül modelini özellikle yaz aylarında rahat olurken farklı görünmek için kullanabilirsiniz. 

Kristen Stewart

Kostüm tasarımcısı, Stewart`ın daha erkeksi ve rahat stilleri sevdiğini söylüyor. Onun bu tarzını aslında saçları ele veriyor. Kırmızı halılarda bile saçlarını açık bırakmayı tercih eden oyuncu hafif kızıla çalan kahverengi tercih ediyor. 

Megan Fox

Çoğu kişi için zor olsa da Megan Fox saçlarını her zaman bakımlı ve parlak tutmayı başarıyor. Saç rengi uzmanı Papanikolas parlak saçlardan uzaklaştıran en önemli hatanın çok koyu renk seçmek olduğunu söylüyor. Renk seçimi dışında saç bakımı paketlerinden de yardım alarak saçınızın parlaklığını korumasını sağlayabilirsiniz. 

Katie Holmes

Katie Holmes`un eski zamanlara göre saçlarına çok daha fazla ilgi gösterdiği ve saçların o zamandan beri kendilerini toparladığı bir gerçek. Holmes`un şimdilerde oldukça sağlıklı görünen saçlarının sırrını Robinson şöyle anlatıyor: "Saçınızın sağlıklı görünmesi ve cildinizle uyumlu olması için asla çok koyu renk seçmeyin. Saçınızı boymaya başlamadan önce saçın alınla birleştiği yere vazelin sürün ve boyanın cildinize bulaşmasını önleyin. Boyamadan sonra renk koruyucu şampuanlardan kullanın ve güneş ışığı ve klordan korunun ki saçınızın parlaklığı daha uzun süre kalsın".

Anne Hathaway 

Hathaway`in uzun ve hacimli saçları artık yok. Ama o, koyu kestane rengi saçlarını kısa olarak da çok güzel kullanabiliyor. Beraber çalıştığı saç rengi uzmanı Marie Robinson bu renk saçlara ışıltı katmak için, kahverengiden uzaklaşmadan gölgeler katılabileceğini söylüyor.

Sofia Vergara

Vergara denilince akıllara ilk gelenlerden biri uzun kahverengi saçları. Golden Globe gecesinde aktrisle çalışan George Papanikolas, bu görüntüyü yakalamanın aslında oldukça basit olduğunu söylüyor. Eğer saçınızda hiç beyaz yoksa amonyaksız saç boyaları işinizi görecektir. Doğal bir kahverengi tonunun üzerine altın rengi gölgeler ekleyerek Vergara`nın rengini yakalayabilirsiniz.

Jessica Alba

Gölgeleri aralara değil de saçın ucuna doğru kullanmayı sevenlerden biri de Jessica Alba. Alba`nın kestane rengi saçları uçlara gittikçe bal rengine dönüyor ve güneşten açılmışa benzeyen doğal bir hava veriyor. 

İlgili Makaleler