InStyle Haziran Sayısı Çıktı

Jennifer Aniston’ın kapağında olduğu InStyle Haziran sayısı çıktı.

Yaz stilinizi göz alıcı yapacak 66 çarpıcı kombin önerisi, öne çıkan trendler ve harika görüneceğiniz ipuçlarının olduğu sayıda vücut tipinize en uygun mayo ve bikinileri de sıralıyoruz.

Kaşlara doğal şekil vermenin tüyoları, pratikçe yapabileceğiniz saç modelleri, güzellik editörü gibi alışveriş yapma tüyoları, beş kolay adımda yaz makyajı ve daha fazlasını bulacağınız sayıda yaz için aradığınız alışveriş tüyolarını da keşfedebilirsiniz.

Jennifer Aniston’ın hayatını, güzellik tüyolarını ve Justin Theroux’la ilişkisini anlattığı Haziran sayısında, Aras Bulut İynemli de InStyle Men özel sayısında yer alıyor. Emel Erdemanar plaj stilleriyle, Britt Robertson bohem eteklerle, Nilay Deniz yazın enerjik parçalarıyla InStyle’da.

Dergiden karelere bakmak için tıklamaya devam edin.
 

Jennifer Aniston’la aşk, güzellik ve hayaller üzerine

Aras Bulut İynemli hayatını ve hayallerini InStyle Men özel sayısında anlatıyor.

Aşk Yeniden’de Selin karakterini canlandıran Nilay Deniz’le çok hareketli ve eğlenceli geçen dizi setinden, yeni döndükleri Rize maceralarından, sinema ve tiyatro tutkusundan bahsettik.

Şimdilerde modellik ve öğrenciliği bir arada götüren Emel Erdemanar’la hızlı yaşamını, vintage tutkusunu ve kariyerini konuştuk.

Özgür ruhlu yeni bir yüz olan Britt Robertson, George clooney ile oynadığı Tomorrowland filminde şaşırtıyor. Scott Eastwood ile oynadığı The Longest Ride filminde ağlatıyor ve sezonun en canlı bohem etekleriyle baştan çıkarıyor.

En son Gönül İşleri dizisinde karşımıza çıkan Pamir Pekin’le çocukluğunun geçtiği Büyükada’da her köşesine hayran kaldığımız bir mimaride harika bir gün geçirdik. 

İlgili Makaleler