InStyle Mayıs Sayısı Çıktı

Sedef Avcı’nın kapağında olduğu InStyle Mayıs sayısı çıktı!

InStyle Weddings özel sayısıyla alabileceğiniz Mayıs sayısında yılın en iyi güzellik ürünlerini beş farklı kategoride inceleyebilirsiniz. 

Denim’i yeniden yorumlayan parçaların, blok topukların, plaj stilinizi farklılaştıracak mayo ve bikinilerin, ideal makyajı bulmanızı sağlayacak tüyoların, en trendy yaz enbiselerinin olduğu sayıda yaz stiliniz için ilham verecek kombinler de sizi bekliyor.

InStyle Mayıs sayısında sizi bekleyen isimlere göz atmak için tıklamaya devam edin! 

Şeref Meselesi’nin Emir’i Şükrü Özyıldız’la bol kahveli, bol muhabbetli ılık bir bahar gününde bir araya geldik. Çekimimizin uzun saatleri boyunca her an sabırlı, profesyonel, mütevazı ve iyi kalpli bir insan vardı karşımızda.

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’yle sohbetimiz Çubuklu 29’da güneşli bir bahar günü, düğünlerine çok az kala gerçekleşti. Karşımızda birbirine aşık, bir an önce aile olmak isteyen, heyecanlı ve hevesli bir çift bulduk.

Denizdeki köpük kadar hafif ipek elbiseler. Öğleden sonra güneşin ışığını sızdıran püsküllü bir panço. Oyuncu Suki Waterhouse’a Malibu’daki seksi boho turunda eşlik edin.

Model ve şimdi ilhamını baleden alan mayo markası 5th Position’ın tasarımcısı Ezgi Bozkurt’la sahile indik, ve yaz mevsimine hızlı bir giriş yaptık.

Bugünlerde Maral dizisinde Alara rolünde karşımıza çıkan Bige Önal’la ilhamını retro parçalardan alan, dinamik ve rengarenk bir çekim yaptık.

Kariyerinde oyunculuğun onun için her zaman ön planda olacağını söyleyen ve Kara Ekmek dizisinde oynamaya başlayan Tuğba Melis Türk’le doğanın içinde, baharı hissettiğimiz bir çekim yaptık.

İlgili Makaleler