InStyle Nisan Sayısında Bu Ay

127 harika fikir, görüntünüzü, makyajınızı, evinizi yenilemenin yolları, 5 yılı silmenin 10 kolay ipucunun olduğu, rengarenk içeriğiyle InStyle Nisan sayısında.

Songül Öden’in kapağında olduğu sayıda organik güzellik ürünlerini test ediyoruz; en trendy jean modellerini seçiyoruz.

Songül Öden’in röportajına göz atmak için tıklayın.

Alexander Wang’in tasarım sırları, Melié markasının yaratıcısı Melike Kapıcıoğlu’nun mücevher kutusunun, İstanbul Moda Haftası’ndan geriye kalan podyum anlarının ve bahara özel sayısız bahar tüyolarının olduğu Nisan sayısında sizi bekleyenlere bakmak için tıklamaya devam edin.
 

Uzun bir çekimin adından Derya Şensoy’la bu aralar bir hayli hareketlenen hayatı, ünlü bir aileye doğup her an göz önünde olmak üzerine konuşuyoruz, tabii Pera’daki Hayalet’ten de bahsetmeyi de unutmuyoruz

Derya Şensoy röportajını okumak için tıklayın

Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım ve Bir Aşk Hikayesi’nin ardından Seçkin Özdemir şimdi, başrolleri Hande Doğandemir ve Mehmet Aslantuğ ile paylaştığı Racon Ailem İçin dizisinin Adnan’ı. 33 yaşındaki oyuncuyla televizyon dünyasının hızını, bu hızın içinde kendine ayırmaya özen gösterdiği sakin zamanları ve yeni tecrübelerini konuştuk. Samimi ama laubali değil, biraz düşünceli ama içine kapanık değil, işinin en iyisini yapmak için enerjik, gerçekçi ve uyumlu bir Seçkin var karşımızda.

Seçkin Özdemir röportajını okumak için tıklayın

Galasından hemen sonra vizyon tarihi değişen, YouTube’da kısacık bir zamanda iki milyondan fazla izlenen fragmanıyla olay yaratan Hayalet Dayı’nın oyuncularından Tuğçe Karabacak’la bahar taklidi yapan buz gibi havaya meydan okuduğumuz, ilhamını 70’lerin bohem tasarımlarından alan bir çekim gerçekleştirdik.

Grinin Elli Tonu filmindeki şehvetli performansı, yeni albümü ve sezonun en neşeli, flörtöz çiçek desenleriyle İngiliz şarkıcı Rita Ora’yla ilgili hiçbir şey gri değil.

Rita Ora’nın çekimlerine bakmak için tıklayın

Beton duvarların arasında sezonun en romantik beyaz giysileri içinde poz veren Medcezir’in Hale’si Meriç Aral oyunculuğun
onu çok mutlu ettiğini belirtiyor.

Esra Oflaz Güvenkaya’yla 360 derece İstanbul manzaralı evinde çay saatinde buluştuk, bizi sıcacık bir gülümseme ve kendisinin bir tanesine bile elini sürmediği lezzetli kurabiyelerle dolu bir sofrayla karşıladı. 7 yaşındaki kızı Almila’nın okuldan dönmesini beklerken hazırlıklarımızı da tamamlamıştık. Annesinin minik bir kopyası olan Almila ne istediğini ve bunu kibarca ifade etmeyi çok iyi bilen, zeki bir kız çocuğu. Anne ve babasının 10. evlilik yıldönümlerinde çıkacakları Maldivler seyahati için heyecanlı ama çok sevdiği okulunu özleyeceği için biraz buruk.

Nisan ayında InStyle ile alabileceğiniz Kids özel sayısında çocuklar için birbirinden güzel ve renkli kombin önerileri de sizi bekliyor.

İlgili Makaleler