InStyle Temmuz Sayısı Çıktı

Bu ay Berrak Tüzünataç sayfalarımızda yeni hayatını anlatıyor! Hilton Bosphorus’un bahçesinde kameramızın karşısına geçen oyuncu “Kafamda olmak istediğim bir kadın figürü vardı ve bunun özüme büyük bir haksızlık olduğunu fark ettim. Çünkü sürekli olarak ne durumda olduğuma bakmadan, idealize ettiğim figüre yaklaşmak için çaba sarf etmişim.” diyor. Güzel oyuncu 30. yaşıyla birlikte değişen hayatını ve bakım sırlarını da röportajında anlatıyor.

Her bütçeye göre dolabınızı yenileme kılavuzu, 10 adımda manikür yapma tüyoları, 5 farklı saç modeli için uzman önerileri, desenleri doğru kullanma ipuçlarının olduğu sayıda Hollywood starlarının stil günlüklerini de bulacaksınız.

InStyle Temmuz sayısının moda sayfalarında göreceğiniz isimlere göz atmak için tıklamaya devam edin.

Bu ay itibariyle Tatlı Küçük Yalancılar’ın Aslı’sı olarak izleyeceğimiz Bensu Soral’la sıcak yaz akşamlarına doğru şık bir yolculuğa çıktık. Kombinlerin ve çekimlerin tamamı InStyle Temmuz sayısında sizi bekliyor.

Günebakan dizisinde Günce karakterini canlandıran Sümeyra Koç’la yaptığımız dinamik çekim, yazın en canlı renklerini sportif kesimlerle birleştiriyor.

Yılın en çok izlenen yapımlarından Paramparça’da Ozan karakterini canlandıran Burak Tozkoparan’la çok sevdiği motorsiklete atlayıp asi bir ruh takındık.

İlgili Makaleler