Ivana Sert`in Evi

Ivana Sert, yaşamak için Levent’in merkezinde konumlanan bir rezidansın en üst katını seçmiş. 360 derece İstanbul manzarasına hakim bu daireye sekiz yıl önce oğlu Ateş ile taşınmış.

350 m2’den oluşan  panoramik İstanbul manzaralı daire, geniş ve ferah bir mutfağa açılan bir salon, dört yatak odası ve üç banyodan oluşuyor. Giyim kuşam merakından dolayı evin birçok noktasına dolaplar yaptırmış ilk iş. Yatak odasının içine ise ayrı bir giyinme odası ekletmiş. “Modanın içinde olduğuma bakıp, öyle marka merakım var diye düşünmeyin. Ben her yerden alışveriş yaparım, özellikle de semt pazarlarını ve yurtdışında ikinci el satan dükkanları dolaşmaya bayılırım,” diyor üzerindeki fuşya rengi eşofman altını göstererek. “Bunu Yeşilköy’de kurulan pazardan almıştım,” diyor.

“Burası benim şu anki yaşam tempoma çok uygun bir konumda. Şehir merkezinde olmayı seviyorum. Evimin altında alışveriş merkezi, çiçekçim ve kuaförüm var. İleride bir zaman, orman içinde havuzlu ve bahçeli bir evde yaşamak gibi bir hayalim de var tabii,” diye anlatmaya başlıyor salonundaki geniş ve rahat görünen kanepesinde otururken.

Bu keyifli yazıyı ve ev fotoğraflarının devamını, InStyle Home Haziran sayısında bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler