Jennifer Aniston InStyle’da

Bel Air’de nefes kesici bir kır evi, yaklaşan bir düğün, Oscar’ı hak ettiği konuşulan bir rol. Jennifer Aniston hayatının en iyi dönemini yaşıyor gibi görünüyor.

Jennifer Aniston’ın nişanlısı Justin Theroux ile paylaştığı giderek genişleyen arazisi, Los Angeles’ın panoramik manzarasına sahip dik bir tepede konumlanıyor. Ama onu ya da bu muhteşem manzarayı görebilmeniz için öncelikle büyük, gri elektronik bir kapıdan geçmeniz gerekiyor.

Zile bastığımda canlı bir kadın sesi, “Kimi görmek için buradasınız?” diye soruyor. Bu gri mahremiyet perdesinin arkasında bir değil iki Hollywood yıldızının olduğu düşünülürse; bu çok yerinde bir soru. Ve kesinlikle mahremiyete ihtiyaçları var. Aniston, jenerasyonunun en sevilen ve en çok kazanan oyuncularından biri olmasına rağmen 2005’te Brad Pitt ile olan ayrılığından beri magazin basınından çok çekti. 2012 yılında Theroux ile nişanlandıktan sonra ise yaklaşan bir düğün ya da hamilelik hakkındaki
spekülasyon ve dedikodu çılgın bir seviyeye ulaştı. 

“Dergilerini satmaya ihtiyaç duyduklarının farkındayım,” diyor 46 yaşındaki oyuncu omuz silkerek ve ekliyor, “Ama bu gerçekten bayatlamaya başladı. Beni rahatsız eden arkadaşlarımın gazete standlarında görüp bana yolladıkları resimler. Bir dergide ‘Umutsuz ve yalnız’, diğerinde ‘Gizlice evlendi!’ yazıyor. En azından bana bir danışın. 50 yaşına geleceğim ve hala ‘Jennifer hamile!’ diye haber yapıyor olacaklar.”

Röportajın ve Kaliforniya’da yapılan çekimin tamamı InStyle Haziran sayısında ve iPad‘de.

İlgili Makaleler