Jennifer Aniston’ın Makyaj Çantası

O, Cake filminin yıldızı ve Living Proof saç bakım ürünlerinin ortağı. Hızlı egzersiz yapmayı seviyor, makyaj temizleyici mendillerden nefret ediyor ve sağlıklı besleniyor.

Büyürken size kim güzellik hakkında tavsiyeler verdi?
Büyükannem, ben ona Yaya diyorum, İngilizce’yi çok az konuşabilen Giritli bir Yunan hanımefendiydi. Tarlada karahindiba toplarken tüm cildimize zeytinyağını bolca sürerdi. Bunun harika bir fikir olduğunu söylemiyorum ama 95 yaşındayken şaşırtıcı beyazlıkta saçları ve yumuşacık, bronz bir teni vardı.

Cilt bakım rutininize bağlı mısınızdır?
Evet, bağlıyım. Aslında biraz robot gibi hareket ediyorum: Saçımı topluyorum, yıkıyorum, nemlendiriyorum ve bittiriyorum.

Hiç, “Boşver, makyaj temizleme mendili kullanacağım,” dediğiniz bir gece oldu mu?

Bunu asla yapmam! Bunu yapmamı sağlayamazsınız. Bu el dezenfektanı kullanmak gibi bir şey. Bakteri hala orada, sadece üzerinde kötü kokulu bir ürünle derinlere gömülmüş durumda.

Peki egzersizle ilgili tercihiniz nasıl? Diyelim ki sadece 30 dakikanız var…

Antrenmanlarım genelde haftada dört beş kere bir saat ile bir buçuk saat arası değişiyor. Ama eğer çok zamanım yoksa yarım saate çok şey sığdırabilirim. 10 dakika kardiyo yapıp sonra vücut ağırlığı ile yapılan hareketlere geçerim: Bacak hamleleri, squatlar, şınavlar. Hiç durmadan 30 dakika boyunca kendimi zorlayabilirim.

Bize diyetinizden bahsedin. Hiç yenildiğiniz oluyor mu?

Kesinlikle, evet! Pazar günleri ne istiyorsam yiyorum. Onun dışında az karbonhidratlı, glutensiz, bol protein ve sebze içeren bir diyet uyguluyorum. Esmer ekmeği seviyorum- sizin için gerçekten sağlıklı. Mesela üstüne hindistan cevizi yağı ve deniz tuzu koyup yemeyi hiç denediniz mi? Çok lezzetli.

“Bu şekillendirici köpük tam bir başyapıt! Düz saçlılar maşa yaptığında daha uzun süre dayanması için oluyor. Dalgaları belirginleştiriyor ve hacim veriyor.”

Curl Enhancing şekillendirici köpük,
28 Dolar; livingproof.com.

 

“Bu fondötenin sırrı nedir bilmiyorum ama dokusu çok hafif ve kusursuz bir kapatıcılık sağlıyor.”

Bare Minerals Bareskin Pure Brightening Serum Fondöten
29 Dolar; bareminerals.com.

“Bu allığın pigmentleri canlı ve rengi gerçekten cildimde uzun süre kalıyor. Chanel’den başka ne beklenebilir, her zaman mükemmel!”

Chanel Intonation Krem Allık, 122 TL; parfümerilerde.

“Ne çok siyah ne de çok bordo. İkisinin güzel bir kombinasyonu.”

Chanel Le Vernis Nail Colour, 18 Vamp Oje, 90 TL; parfümerilerde.

“Bu en sevdiğim saç şekillendiricim ve bir gün çekmecemden kayboldu. Sonra fark ettim ki Justin (Theroux) onu gizlice yanına alıp New York’a götürmüş.”

Living Proof Amp2 Instant Hacim Veren Saç Şekillendirici
24 Dolar; livingproof.com.

“Bunu senelerdir kullanıyorum ve beni asla hayal kırıklığına uğratmıyor. Cildimi nemli tutuyor ve ağır bir kokusu yok.”

Aveeno Positively Radiant SPF 15 Nemlendirici, 15 Dolar; marketlerde.

“Sonuçta, Jen uzun saç seviyor,” diyor Aniston’ın en yakın arkadaşı ve 20 yıldan uzun süredir saç stilisti olan Chris McMillan. “Saçını bob kesim keserim ve iki gün sonra bana gelip “Şimdi belime kadar uzaması ne kadar sürecek?” der, ben de derim ki, “Bana iki saat ver. Çünkü biraz kaynak saç almam gerekiyor!” McMillan’ın, Aniston’ın farklı görünümleri hakkında yorumları…

2011
Bu ona bob kesim yaptığım zamanlardan biriydi. Çok yumuşak ve düz yapıp uçlarına dağınık bir hava verdim. Çok sevimli değil mi? Yine de onun favorisi değil.”

2012
“Jen’in tercihi yandan ayrılmış, hafi fçe kabartılmış düz saç. O gün bu saça bayıldı ve, ‘Tanrım, çok genç ve taze görünüyorum!’ dedi.”

2013
“Bunu çok hızlı yaptık. Bir gün önceden kalmış gibi duran plaj görünümlü bir modeldi. Bu asimetrik, tek tarafa yatırılmış görünümü sevdik.”

2014
“Patrondan Kurtulma Sanatı 2 filminin galası için tercihimizi perçemli bir atkuyruğundan yana kullandık. Bu Jen’in kullanmayı sevdiği toplu saç görünümü.”

İlgili Makaleler