Jennifer Aniston`ın Sırrı

YOGA VE MEDİTASYON YAPIN

Herkesin istediği vücuda sahip olan Jennifer Aniston feminen ve güçlü görünen bir fiziğe sahip. Aniston`ın yoga hocası Mandy Ingber ise oyuncunun bu fiziğe ulaşmasını sağlayan sırları veriyor. 

Küçükten Başlayın

Eğer yogada henüz yeniyseniz sizinle aynı seviyedekilerle bir sınıfa yazılmanızda fayda var. En azından 6 farklı sınıfı deneyin ve hangisinin size uygun olduğunu bulun. Ingber, çekici bir vücuda sahip olmanın sırrının kendi vücudunuzu sevmekten ve günde en 5-15 dakika kadar derin nefes almaktan geçtiğini söylüyor. Ve organik sebze, meyveyle beslenip şekeri hayatınızdan çıkarıp yeteri kadar su içmeniz gerektiğinin de altını çiziyor. 

KALÇA KASLARINIZI ÇALIŞTIRIN 

Aniston`ın kusursuz kalçası yavaş ve düzenli çökme hareketiyle ilgili. Siz de kalçalarınızı çalıştırmak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsiniz.  

Sandalye Duruşu

Ayaklarınızı birleştirerek başlayın, saldalye varmış gibi düşünün ve oturuyormuş gibi yapın. Böyle dururken kalçalarınız topuklarınıza doğru olsun ve ellerinizi yukarı kaldırın. Avuçlarınızı birleştirin, kol kalsrınızı sıkın ve kendinizi aşağı doğru bastırın. 5 kere nefes alıp verin ve 8 kere tekrarlayın.

KARIN KASLARINIZI  ÇALIŞTIRIN

Karın kaslarının şekle girmesi çok kolay olmayabilir ama aşağıdaki ipuçlarını takip ederek sıkılaşmalarını sağlayabilirsiniz.

Tekne Pozu

Leğen kemiklerinizi kullanarak bu pozizyonu almalısınız. Yere oturduktan sonra kollarınızı yerle paralel olacak şekilde uzatın ve göğüs kafesinizi şişirin. Bacaklarınızı uzatın ve ayak parmaklarınız göz hizasına gelene kadar kaldırın. 

KOLLARINIZI ÇALIŞTIRIN

Hoolywood`un en güzel kollarından birine sahip olan Jennifer Aniston`ın sırrını keşfetmek için siz de bu hareketi deneyebilirsiniz.

Tahta Pozu

Kolarınızı omuzlarınızla aynı hizada tutun ve avuçlarınızı yere yerleştirin. Topuklarınızı bastırın. Leğen kemiklerinizi topuklarınıza doğru itin. Belinizi yukarı doğru kaldırın, ağırlığınızı avuçlarınıza doğru verin. Kollarınızı sıkı tutun, aşağı doğru inmemeye özen gösterin. 

İlgili Makaleler