Kim Demiş Hile Yapmak Kötüdür Diye?

HİLE: Kaleminizi Sürüş Şeklinizi Değiştirin

Yorgun gözlerinizin daha kalkık görünmesini mi istiyorsunuz? Cover Girl makyaj artisti Molly R. Stern, şu hileyi öneriyor. “Üst kirpik diplerinize kalem çekerken, gözlerin yaşla birlikte sarkmaya meyilli olduğu dış köşelerdeki çizgiyi biraz kalın tutun.”

Max Factor Kohl Pencil, 12 TL

HİLE: Alt dudağınızı gölgelendirin

Nihayet, acısız ve dolgun dudaklar! Makyaj artisti Stephane Marais, Zac Posen defilesinin sahne arkasında, dudakları dolgun göstermenin sırrını açıkladı. Kahverengi bir kaş kalemi ile, (dudak kaleminden daha az pigmente sahiptir) alt dudakların dış köşelerini doldurun ve ortasına renksiz bir parlatıcı uygulayın. 

Avon Glimmerstick Brow Definer, açılıp kapanabilen kaş kalemi, 8,80 TL

HİLE: Farınızı silin

“Dumanlı göz makyajı gecenin sonunda çok daha hoş görünür,” diyor P&G Cosmetics’in yaratıcı direktörü Pat McGrath. Bu dağılmış görünümü elde etmek için McGrath Lanvin defilesinde alışılmadık bir teknik uyguladı: Siyah göz farını modelin göz kapaklarına sürdükten sonra kağıt mendille sildi.

Nars far, 49,90TL

HİLE: Göz kapaklarınıza parlatıcı sürün

Bej bir farın üzerine renksiz bir parlatıcı sürmek saçma bir fikir değil. Lancôme’un Artistik Direktörü Aaron De Mey, L’Wren Scott defilesinde modellerin göz kapaklarına dudak balsamı sürdü. “Dokuyla oynamak, sıradan bir renge ekstra bir etki katar,” diyor De Mey.

Body Shop Lip Gloss dudak parlatıcı, 28,50 TL

İlgili Makaleler