Kate Middleton’ın Hindistan Gezisi Stili

Kate Middleton ile eşi Prens William, İngiliz Kraliyet Ailesi adına Hindistan ve Bhutan gezisine çıktı. Ülkenin farklı bölgelerini gezerek seyahat eden çifti, kameralar da yakından takip etti. Çiftin gün ve gün çekilen fotoğraflarında ise yine her zaman olduğu gibi Kate Middleton’ın stili dikkat çekti.

Kate Middleton’ın Spor Tarzı

İngiliz düşesi Kate Middleton’ın Hindistan ve Bhutan gezisi stiline bakmak için tıklamaya devam edin!    

Prens William ve Kate Middleton, Hindistan gezisinde ilk gün Mumbai’deki Taj Mahal Palace Otel’de ağırlandı.

Middleton, seyahatinin ilk gününde üstüne Hindistan’ın renklerini ve desenlerini andıran Alexander McQueen marka bluz ve etekten oluşan takım giydi. Krem rengi LK Bennett topuklu ayakkabı ile Russell and Bromley‘ın krem rengi süet el çantasını tercih eden Middleton aksesuar olarak da Cassandra Goad marka küpe taktı.

Taj Mahal Palace Otel’den ayrılan çift, aynı gün Mumbai’deki oyun sahası Oval Maidan’a gitti.

Burada, çocuklarla kriket oyunu oynayan Kate Middleton, daha rahat bir kıyafet giymeyi tercih etti. Hindistanlı tasarımcı Anita Dongre‘nın çiçek desenlerinden oluşan midi boy ve ince kumaştan elbisesini giyen Middleton, kıyafetini dolgu topuk beyaz Monsoon ayakkabıları, siyah Ray Ban gözlükleri ve sallantılı gümüş küpeleri ile kullandı.

Hindistan gezisinin ilk gününün akşamı Taj Mahal Palace Otel’deki Bollywood dans gecesine Prens William ile birlikte katılan Kate Middleton, etkinlik için Jenny Packham markasının üst kısmı boncuk işlemeli mavi elbisesini giydi. Prada marka topuklu ayakkabı giyen düşes, elbisesiyle aynı renkte çanta kullandı. Amrapali marka mavi küpesiyle de akşam kombinini tamamlayan Middleton, Hindistan gezisinin ilk gününde yine mütevazi stiliyle göz kamaştırdı.

Kate Middleton ve Prens William’ın kraliyet ailesi gezilerinin ikinci durağı Hindistan’ın Delhi bölgesi oldu. Çift gezilerinin ikinci gününde tarihi yapı Hindistan Kapısı’nı ziyaret etti.

Düşesin, gezinin ikinci günündeki kıyafet tercihi ise Emilia Wickstead markasının yakalı midi boy beyaz elbisesi oldu. Middleton elbisesinin altına ise yine beyaz renkte süet topuklu ayakkabı giydi.

Çift, Hindistan Kapısı ziyaretlerinden sonra Yeni Delhi bölgesinde Kraliçe’nin 90. yaşının kutlama partisine katıldı.   

Middleton burada, Temperley London markasının üst ve etekten oluşan elbise görünümlü, siyah ve beyaz renklerle tasarlanmış şık bir takımını giydi. Eline siyah küçük çanta alan düşes, ayakkabısını ise siyah renkte süet modelden yana kullandı.

Gezinin üçüncü günü Kate Middleton, Yeni Delhi’de evsiz çocukların eğitim gördüğü okulun sanat dersine katıldı.

Çocuklarla resim çizen Middleton, yine geleneksel desenlerin hakim olduğu turuncu renkte uzun Glamorous marka elbise giydi. 

Kate Middleton ve eşi Prens William, gezinin üçüncü günü çocuklar ile vakit geçirdikten sonra Hindistan’ın başbakanıyla görüştü.

Middleton burada, Temperley London markasının su yeşili dantelli elbisesini giyip, hasır el çantası ve yine L.K.Bennett krem rengi deri topuklu ayakkabılarını giymeyi tercih etti.

Üçüncü günün akşamı Hindistan’da festivale katılan Middleton, mavi ve yeşil renklerin hakim olduğu çiçekli Anna Sui elbisesini, hasır dolgu topuklu ayakkabıları ile kombinledi.

Çift, gezinin dördüncü günü Kaziranga Ulusal Parkı’nda safariye çıktı.

Düşes Middleton safari için siyah puantiyeli RM Williams beyaz gömlek ve yeşil Zara jean giydi. Kahverengi tonunda topuksuz Sebago Bala marka düz ayakkabı giyerek de gezinin dördüncü gününe rahat bir başlangıç yaptı.

İlgili Makaleler