Kate Middleton’ın Kanada Seyahati Stili

Kate Middleton, Jenny Packham marka mavi elbisesi, süet nude Gianvito Rossi ayakkabıları ve elbisesi ile aynı renkte Sylvia Fletcher şapkası ile mükemmel stilini Kanada’ya taşıdı.

Kırmızı beyaz Alexander McQueen elbisesini Gianvito Rossi marka süet kırmızı stilettoları ile kombinleyen Middleton, stilini kırmızı Miu Miu çanta ile tamamladı.

Siyah jean pantolonunun üstüne Holland marka ceket giyen Middleton, ayağına kahverengi Penelope Chilvers çizme giydi. Middleton, kulağına gold Pippa Small Jewellery küpeler takarak da rahat ve şık bir görüntü oluşturdu.

A kesim etek modeli ve omzu açık tasarımı ile omuzlarını ön plana çıkaran Preen marka elbise giyen Middleton, bu şık elbisesini gold detaylı kırmızı el çantasıve süet kırmızı Gianvito Rossi ayakkabıları ile kombinledi.

Middleton, ön kısmı düğmeli ve etek kesimleri fırfırlı Dolce & Gabbana marka yeşil elbise giyerek Kanada’da bir üniversitede gerçekleşen voleybol maçına gitti.

İngiliz Düşesi voleybol maçında giydiği yeşil elbisesinin üstüne ise Hobbs marka yeşil bir kaban aldı.

Carolina Herrera marka kırmızı kaban giyen Middleton’ın ayakkabı tercihi ise Gucci‘nin küçük topuklu bordo ayakkabıları oldu.

Kate Middleton, önceki günlerde giydiği siyah jean pantolonunun üstüne bu sefer gri renkte bir hırka giyerek ayakkabı olarak da kahverengi süet kovboy çizme tercih etti.

See by Chloé markasının uzun kollu beyaz elbisesini giyen Kate Middleton, çocukları ile eğlenceli zaman geçirdi.

İlgili Makaleler