Güzellik Alışkanlıklarınızı Değiştirin

Birçok farklı karışımdan kendinize ait bir koku oluşturmak ustalık isteyen bir oyun. Fred Segal’in kehribar, zambak ve misk gibi ayrı kokulara sahip 10 yağdan oluşan serisi, kokuyla ilişkinizi farklı bir seviyeye taşıyor. Deneyinize rehberlik eden açıklama kartları, sevdiğiniz kokuyu aşama aşama oluşturmanızı çok daha kolay hale getiriyor.

Fred Segal The Blend EDP,
350 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

Kaşlarınızın olabilecek en iyi şekle ulaşması için, cımbızlarınızı bırakın. Benefit Brow Genie uygulamasını iTunes’dan ücretsiz olarak indirerek ya da benefi tbrowgenie.com adresine selfie yükleyerek size en çok yakışan kaş şeklini belirleyin. Uygulamanın yüz tanıma özelliği olan yazılımı, bölünmüş ekranda önce ve sonra modeli oluşturuyor. İdeal kavislerinizin nerede başladığını, tepe noktasına ulaştığını ve bittiğini görmenizi sağlıyor.

Cildinizi canlandırmak istiyor fakat ellerinize bir çift plastik eldiven geçirip tepeden tırnağa bronzlaştırıcı köpük sürmekten hiç hoşlanmıyorsanız, vücut kreminize bronzlaştırıcı krem ekleyerek kullanmak yeni tutkunuz olabilir. Sadece birkaç damlayı nemlendiricinize ekleyin ve yaklaşık yarım saat olduğu halde bırakın. Sağlıklı bir ışıltıya sahip olacaksınız.

Lancôme Flash Bronzer bronzlaştırıcı krem,
75 TL; parfümerilerde.

Darphin Silk vücut kremi,
82 TL; eczanelerde.

Harika bir saç stilisti olmanın sırrı nedir? Farklı formülleri birleştirmekten korkmayın. Avucunuzda hacim verici köpük ve yumuşatıcı kremi karıştırarak mükemmel sahil dalgası karışımını elde edebilirsiniz. Kremlerinizi karıştırmadan önce yapmak istediğiniz saç modelini belirleyin. Daha sonra ihtiyacınız olan karışımı yapıp arzu ettiğiniz saçlara kavuşabilirsiniz.

Nicola Peltz

Sebastian Potion 9 saç şekillendirici krem, 150 ml, 98 TL;
yetkili kuaförlerde.

OGX Sea Mineral Moisture parlaklık veren sprey, 69 TL; eczanelerde.

Mevcut oje renkleri size uymuyorsa kendiniz yaratmaya ne dersiniz? Renk pigmentlerini şeffaf oje ile karıştırıp kendi ojenizi yaratabilirsiniz. Daha çok ışıltı için karışıma sim eklemeyi deneyin.

Flormar oje, 4,90 TL, Flormar;
(0533) 031 02 92.

MAC çok amaçlı renk pigmenti,
79 TL; maccosmetics.com.tr.

Evde spa keyfi ni yaşamak için sevdiğiniz kokulardan oluşan bir seçkiyle işe başlayabilirsiniz. Kokulu duş yağları ve banyo tuzları da bu noktada size yardımcı olacak. Banyonuza kattığınız duş yağları kokusuyla ruhunuza hitap ederken, aynı zamanda nemlendirici özellikleriyle de cildinizi yumuşatıyor.

Jo Malone Red Roses duş yağı,
200 ml, 110 TL, (0212) 345 68 55.

Ren Moroccan Rose Otto duş yağı,
110 ml, 65 TL; eczanelerde.

Güneşin altında çok fazla kalıp cilt lekelenmeye ya da cansız, kuru hale gelmeye başlayana kadar normal bir cilt tipine sahip olduğunuzu düşünürsünüz. Ancak böyle durumlarda cildiniz özel bir bakıma ihtiyaç duyar. Örneğin; cildinizin kuru ve cansız olmasından şikayetçiyseniz, yoğun C vitaminine sahip serumunuz ile nemlendirici serumunuzu birer damla karıştırarak kullanın. Böylece günlük cilt problemlerinize göre kendi karışımınızı oluşturabilirsiniz.

Estée Lauder Clear Difference Advanced Blemish serum,
304 TL; parfümerilerde.

Lancôme Advanced Genifi que Youth Active serum,
325 TL; parfümerilerde.

Sonunda cilt tonunuza en uygun fondöteni buldunuz ve sonra mevsim değiştiği için cilt tonunuz ile fondöteniniz arasında renk farklılıkları meydana geldi. Ağustos ve Ekim ayları arasında cilt tonunuzda meydana gelen farklılıkları MAC Face and Body fondöteniyle dengeleyin. Cilt tonunuza en çok uyan renk tonunu (ya da tonlarını) bulun, avucunuza birkaç damla sıkın ve sonra favori nemlendiricinizden bir miktar ekleyin. İstediğiniz eşleşmeyi elde edene kadar karıştırın.

MAC Face and Body fondöten,
50 ML, 86 TL; maccosmetics.com.tr.

Kırmızı halıda bayıldığınız o cesur mercan dudak rengi, bir profesyonelin iki veya üç ruju karıştırarak elde ettiği bir renk olabilir. Kalıpların dışında düşünün ve Nars Summer dudak paleti gibi birbirleriyle karıştırılmaya hazır, kremsi ve pırıltılı bir bitişe sahip renk tonu içeren bir palet edinin. Çok sevdiğiniz başarılı bir karışım elde ederseniz, sonra aynı tonu tutturmaya uğraşmamak için mutlaka not alın.

Nars Summer True Berry dudak paleti,
199 TL; (0212) 372 25 40.

Bazen yüzünüzün ihtiyacı, derinlemesine bir temizlik ya da bol nemlendirme işlemidir. Cildinizin neye ihtiyacı olduğuna karar verdikten sonra bu günlük temizleyicinin çift haznesi ile isteğinize bağlı olarak daha fazla yağ solüsyonu (kurutmayan bir temizleme için) veya çamur temizleyici (gözeneklerinizi kirden arındırmak için) kullanarak mükemmel temizleme kombinasyonunu elde edebilirsiniz.

GlamGlow Power Cleanse Daily Dual Cleanser temizleyici,
89 TL, Sephora; (0212) 345 60 35.

İlgili Makaleler