Kışın Giydiğiniz Giysilerin Daha Şık Görünmesini Sağlayacak Yollar

Eğer geçen yıl aldığınız kaban biraz yıpranmış görünüyorsa, kabanın altına deri biker ceket giyerek lüks bir hava yaratabilirsiniz.

Acne, 1.300 Euro, net-a-porter.com.

Kullandığınız aksesuarlar arasında broş da yerini almalı. Broşları hem gün içinde hem de akşam kullanabilirsiniz.

Dolce & Gabbana, 1.710 TL, beymen.com.

Kalın hırkaların içine özel tasarım gömlekleri, manşetlerini kıvırmadan giyerseniz yine güzel bir görünüm elde edeceksiniz.

H&M, 69,99 TL, (0212) 345 68 59.

Dikiş kutunuzu çıkarıp el işi yapma vakti! Giysileriniz için seçip satın alacağınız düğmeleri evde dikerek çok daha tarz bir parça elde edebilirsiniz.

İncili Metal Düğme, 2,07 TL, hobidunya.com.

Kabanlarınızın kemerlerini birbirleriyle karıştırmak oldukça kolay görünüyor ama aramızdan kaç kişi bunu uyguluyor? Bu stili sadece kabanlarınızın kemerleriyle değil, sabahlığınızın kemeri veya fularla da uygulayabilirsiniz.

Mango, 79,99 TL, mango.com.

Tayt giymekten nefret ediyorsanız onun yerine diz üstü çizme giymeye ne dersiniz. Çoraplara ve taytlara göre daha güzel bir doku katıyor.

Mango, 139,99 TL, mango.com.

Sade boğazlı bir üstü düğmesiz bir gömlekle giymek kulağa ne kadar farklı gelse de çok güzel göründüğünden emin olabilirsiniz.

Mudo, 74,97 TL, mudo.com.tr.

Moda şovlarında ve dergilerde gördüğümüz ceketi omuza alma trendi gerçek hayatta da işliyor. Yürürken eğer çok uzun bir yolunuz yoksa veya içinize giydiğiniz giysileri çıkarmak istemiyorsanız, ceketinizi omzunuza atmak şık bir hava yaratır.

Sandro, 1.775 TL, brandroom.com.tr.

Çantalarınızı ponponlarla ve güzel anahtarlıklarla süslemek hem basit hem de etkilidir.

Stradivarius, 25,95 TL, stradivarius.com.

Lüks bir görünüm yakalamak için sade bir kazağı, jakarlı dokuma bir eteğin içine sokabilirsiniz.

Vakko, 695 TL, vakko.com.

Kabanın içine, kabanın altından çıkan pantolon etek ve midi etek giymeyi tercih edin. Bu şekilde giyindiğiniz zaman hacim ve proporsiyon ile oynamış olursunuz ve giydiğiniz giysilerle birlikte klasik bir görünüm yakalarsınız.

Zara, 99,95 TL, (0212) 345 51 41.
 

Her ne kadar farklı stilleri denemek isteseniz de istediğiniz o şıklığa her zaman ulaşamıyor olabilirsiniz. Ancak gardırobunuzdaki parçalar ile küçük stil oyunları yaparak kıyafetlerinizi daha kaliteli gösterebilirsiniz.

Giysilerin daha kaliteli görünmesini sağlayacak yolları merak ediyorsanız tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler