Kusursuz Bir Cilt İçin En İyi 10 Peeling

Peeling etkili bu yumuşak pudra suyla temasında hafif dokulu köpüğe dönüşüyor. Nilüfer tohumları ve şeker kristalleri ile zenginleştirilmiş olan bu ürün, cildi doğal ışıltısına kavuşmasına yardımcı olacak şekilde derinlemesine temizliyor, ayrıca cilt dokusunun pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Cildinizi her zaman için ölü olan hücrelerden arındıran bu krem, cildin de aynı zamanda canlılığını destekliyor, bir yandan da doğal kil ve cilt yüzeyinde pürüzlerin giderilmesi için gerekli olan bileşeni de içeriğinde taşıyor. Yatıştırıcı olan çuha çiçeği özü ile de ideal olan Ph değerini de korumaya yardımcı oluyor. Kullandığınız ilk andan itibaren de cildinizin yumuşak ve konforlu olduğunu en iyi şekilde hissedeceksiniz!

Formülündeki mikro granüllerle cilde hasar vermeden cildi ölü hücrelerden arındıran bu ürün ferah bir cilt  hissi veriyor. Günlük kullanıma uygun olan Daily Microfoliant, pudradan köpüğe dönen yapısıyla az miktarda üründen yüksek performans almanıza olanak tanıyor.

Hassas ciltlere sahip olanların bile her gün kullanabileceği naziklikteki bu ürün, cildi kızartmadan ve irrite etmeden bir yenileme sağlıyor. Uygulamanın geride bıraktığı parlaklık ve yumuşak dokunuş tüm gün boyunca etkisini devam ettiriyor.

Guerlain Cleanser, 3 doğal asitin birleşiminden oluşan konsantrasyonu ile cildinize zarar vermeden ölü hücreleri nazikçe temizliyor. Ten renginizi aydınlatıyor, cildinizi pürüzsüzleştirirken aynı ayda nem seviyesini dengeliyor. Limondan gelen orta miktardaki sitrik asit sayesinde tenin ilk katmanındaki ölü hücreleri ciltten atıyor, sütten elde edilen az miktardaki laktik asit ile daha derinlere inerek, kalan ölü hücrelerin optimum düzeyde temizlenmesini sağlıyor. 

Serum ve kremlerin altına uygulayabileceğiniz durulanmayan Kiehl’s’ın konsantre peelingi siz uyurken etkisini sürdürmeye devam ediyor ve sabah daha parlak ve sağlıklı bir cilde uyanmanızı sağlıyor.

Şeftali, mango çekirdekleri ve papaya özü içeren formülüyle bu scrub, yumuşak bir dokunuş ve sağlıkla ışıldayan genç bir görünüm için birebir.

Dr. Brandt Microdermabrasion, ciltteki ölü derileri nazikçe temizliyor ve cildi canlandırıyor.

Shiseido Waso Soft + Cushy Polisher, tofuya benzeyen nazik dokusuyla cildi temizliyor ve cilde ipeksi bir görünüm kazandırıyor. Soya içeriğine sahip olan bu peeling, güzellik kutunuzda yer alması gereken ürünlerden.

Hassas ciltler için bile fazlasıyla rahat bir hisle soyulma oluşturuyor, kirleri ve ölü hücreleri gideriyor.

Şehir hayatının yarattığı stres ve diğer çevresel faktörler; ciltte leke, siyah nokta ve yağlanma gibi birçok soruna sebep oluyor. İçindeki mikro tanecikler ile yüzünüzü temizleyen ve yüzünüzdeki doku ve renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olan en iyi 10 peeling’i bir araya getirdik.

İlgili Makaleler