Selülit Kremleri

Havyar özleri ve soya proteinleri içeren krem, vücudu nemlendirirken aynı zamanda sıkılaştırır; bitki bazlı bileşimi sayesinde selülit oluşumunu engelliyor. Sıkıntılı göbek bölgesi, kalça ve kol çevresinde idealdir. İçerisindeki parıltılı parçacıklar sayesinde, anında kalıcı bir parlaklık sağlıyor.

La Prairie, Skin Caviar Luxe Body Cream,
150ml 1.040 TL, sevil.com.tr

Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı gece kremi, gece uyumadan önce kullanılıyor ve uyku sırasında cilde etki ederek selülitlerin görünümünü hafifletiyor. İçeriğindeki lotus çiçeği özleri selülit görünümü ile savaşıyor; şişkinliği azaltıp vücudun su tutmasını engelliyor.

Bliss, Sıkılaştırıcı ve Toparlayıcı Gece Kremi / Fat Girl Sleep
145 TL, eczanelerde.

İnceltici, sıkılaştırıcı özelliklere sahip krem içeriğindeki sveltine, kafein ve peruvian liana sayesinde cildin sıkılaşmasını ve incelmesini sağlar. Kaşmir ve ipek proteinleri pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırır.
 
Carita, Haute Beaute Voile Affinant Krem
150 ml, 242 TL, parfümerilerde.

Yerleşmiş selülitleri hedef alan Biotherm Celluli Eraser, yağ hücrelerinin yenilenmesini önleyerek 2 haftada portakal kabuğu görünümünü yüzde 26 azaltıyor. Bir ay sonunda da selülitsiz görünüm sağlıyor.

Biotherm, Celluli Eraser
120 TL, parfümerilerde

Mangostan özünden elde edilen γ-mangostana molekülü içeren serum vücudun doğal incelme mekanizmalarını açarak, incelme sürecini hızlandırıyor.

Yves Rocher, selülit karşıtı inceltici serum
99,90 TL

Özel masaj başlığı bulunan jel krem, portakal kabuğu görünümüyle savaşıyor.

Oriflame, Perfect Body Anti-Selülit Jel
33,90 TL, oriflame.com

Shiseido’nun Advanced Body Creator serisinden Super Slimming Reducer, güçlü inceltme sağlıyor ve selülit önlüyor. Cilt tonunu düzenleyen jel krem hatların yeniden şekillendirilmesine yardımcı oluyor.

Shiseido, Super Slimming Reducer
250 ml, 209 TL, parfümerilerde

Yedi günde selülit görünümüyle savaşan Cellu Destock, lipit yakımını yüzde 5 saf kafeinle başlatıyor. Hipoalerjenik, alkolsüz ve parabensiz krem, içeriğindeki Lipodicine’le de proseste etkili bir proteini uyarıcı etkide bulunuyor.

Vichy, Cellu Destock 200 ml
75 TL eczanelerde.

Q10 Plus sıkılaştırıcı selülit jel krem, masaj yapmaya gerek kalmadan selülit görünümünü gözle görülür şekilde azaltıyor. L-Karnitin sayesinde cildin doğal yapısında bulunan ve yağ bileşiklerinin enerjiye dönüşüyor.

Nivea Q10, sıkılaştırıcı selülit jel krem
200 ml, 35 TL, kozmetiklerde

İlgili Makaleler