Yaz İçin Saç Stilleri

Lauren Conrad`ın Topuzu

Nasıl Yapılır

Yaz mevsiminin bunaltıcı havalarında siz de topuzunuz içi Lauren Conrad`dan ilham alabilirsiniz. Sıkıca toplayıp saç köpüğü yardımıyla düzelttiğiniz saçlarınızı yüksek bir at kuyruğu ile toplayın. Daha sonra kendi çevresinde döndürerek topuzunuzu oluşturun. Püf noktası büyük bir topuz istediğiniz için bu işlemi saçı çok sıkmadan tamamlamak. Kabarık topuzunuz için firketelerden yardım alabilirsiniz.

Neden Beğendik

Yaz mevsimi düğünlerin ve davetlerin mevsimi. Bu modern topuz hem dans ederken sizi sıkmaz hem de çok şık görünür.

Leighton Meester`ın Bukleleri

Nasıl Yapılır

Saçlarınızın sadece uçlarını dalgalandırdıktan sonra yandan ayırmak koşulu ile istediğiniz yöne atın ve biraz sprey sıkın. Üstlerin düz olmasına dikkat edin.

Neden Sevdik

Yazın saçlar nemden ve ısıdan çok kolay etkilenir, ama bu model temelde "mükemmel olmamak" olduğu için ufak tefek bozulmalar göze çarpmayacaktır. Kesinlikle çok kullanışlı!

Nicole Kidman`ın Örgüsü

Nasıl Yapılır

Nicole Kidman gibi saçlarınız uzunsa bu örgü eminiz size de çok yakışacak. Tam bir kumsal modeli olan bu yan örgünün püf noktası geniş ve bol örülen saçlarınızı sonradan dağıtmak.

Neden Sevdik

Kumsalda saçlara şekil vermenin en zahmetsiz yolu şüphesiz onları örmek. Üstelik deniz tuzuyla şekillenmeye hazır bekleyen saçlarınız bu örgüyü açtığınızda harika dalgalara kavuşacak.

Vanessa Hudgens`ın Dağınık Topuzu

Nasıl Yapılır

Siz de Vanessa gibi dağınık topuz yapıp saçınıza çiçekli tokalar takabilirsiniz. Öncelikle saçlarınızın önlerini düzleştirin ve yandan ayırın. Düşük bir at kuyruğu yapar gibi topladığınız saçları dağ

Neden Sevdik

Hem güneşin etkisiyle pembeleşen yüzünüzü ortaya çıkaran, hem de yaz çiçeklerinden ilham alan bu model yaz geceleri için bire bir.

İlgili Makaleler