Işıltılı Cilt Yeniden: BB ve CC Kremler

Cilde doğal parlak bir görünüm veren krem, içeriğindeki şakayık özü, CC pigmentleri ve inci partikülleri ile ton eşitsizliklerini azaltıyor; ince yapısıyla cildin nefes almasına yardımcı oluyor. 

Pürüzsüz görünen bir cilt için üç rengin birleşiminden oluşan formülüyle; nemlendiriyor, göz çevresindeki koyu renkli halkaların ve ton farklılıklarının azalmasına yardımcı oluyor.

Kapatıcı özelliği ile pürüzsüz ve canlı bir görünüm verirken aynı zamanda cildinizi yeniden yapılandıran CC krem; güneşin cilde verdiği zararlı etkileri de azaltmaya yardımcı oluyor.

Hafif yapılı likit BB krem, içerdiği Barbados kirazı çekirdeği özü ile cildin nefes almasını kolaylaştırıyor; aloe vera özü ve hyalüronik asit ile nemlendiriyor ve akne oluşumunu engelliyor.

Üç saf bitki özünden oluşan yaşlanma karşıtı BB krem, Nylon tanecikleri ile cildinizi nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor. İçeriğindeki ebegümeci suyu yaşlanmanın ilk etkilerini azaltıyor, demir oksit ve titanyum ise ton eşitsizliklerini yok ederek cildi sıkılaştırıyor. 

Tek başına veya makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz BB krem, SPF 30 özelliği ile sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyor ve kapatıcı etkisiyle ciltte renk eşitliğini sağlıyor.

Hazırlayan: Sena Nuray

İlgili Makaleler