Sonbahar Dolabınızda Olması Gereken Parçalar

Biraz bohem, biraz da romantik… Bu sonbahar saç aksesuarınızla tamamlayacağınız böyle bir elbise mutlaka dolabınızda olmalı. Renk seçimindeyse favorimiz somon ve tonları.

Massimo Dutti, 329 TL

2016 sonbaharının favori materyali kesinlikle süetler. Yumuşak dokulu ve gerçek deriden yapılmış süetler hemen her parçada kendini gösteriyor. Dökümlü yakalı bir cekette, süet seçim yaparsanız bu sonbaharda çok daha havalı bir stil yakalayabilirsiniz. 

Sonbaharın süet parçaları

Süet ceket, Mango, 359,99 TL

Merhaba 60’lar! Farklı materyallerle hazırlanmış bu eteği bootie’ler ve trikolarla tamamlayın 60’ları stilinize taşıyın.

60’ların A Kesimli Etekleri

Deri etek, Theory, 1.720 TL, beymen.com
 

Bu sonbaharın açık ara favori parçalarından biri boyundan bağlı bluzlar. Ofis stilinin yeni favorisi bu bluzlar kesinlikle şans verilmeye değer.

Fularlı gömleklerle kombin yapma tüyoları

Bluz, Zara, 99,95 TL

Kamuflaj deseni bu sezon yeniden revaçta. Ama onun maskülenliğini bu kelebek desenleriyle kırmaya ne dersiniz? Valentino’nun kelebek figürleriyle hareketlenen bu mont sizin de istek listenizde ilk sıralarda olabilir.

Kapüşonlu mont, 3.980 Euro,
Valentino, mytheresa.com.

Ceketlerinizi biraz farklılaştırmaya ne dersiniz? Uzun kesimli ceketler arasından seçim yaparak sonbaharın trendini de yakalayabilirsiniz. 

Ceket, İpekyol, 259 TL
 

Bohça çantalar, çanta dünyasındaki popülerliğini daha da artırarak devam ediyor. Hem kullanışlı hem de trendy bu modeller bizim de favorimiz.

Louis Vuitton, Monogram Noe, 3.600 TL

Zarif ama iddialı bileklikler şık gömleklerinizi tamamlamak için bu sonbahar vazgeçilmez. Maksi elbiseler ve kısa bilekli pantolonları da kelepçe bilekliklerle kullanmak için seçebilirsiniz.

Bileklik, Swarovski, 465 TL

Yüksek bel pantolonlar bu sonbahar küçük bir değişime gidiyor ve bilekleri biraz kısalıyor. Kısa bilekli pantolonlar sonbaharın trendlerini takip etmek için ideal.

Pantolon, 795 TL, Vakko

İlgili Makaleler