Makyaj Alışkanlıklarınızı Değiştirmeye Ne Dersiniz Bölüm I


RUJUNUZU SEKSİ BİR RENKLE DESTEKLEYİN

Doğal pembe rujunuzun yerine bu sezonun vamp tonları denemeye cesaret edemiyorsanız, Lipstick Queen’in yaratıcısı Poppy King’e kulak verin: “Yumuşak pembe bir tonun altına baz olarak siyah bir ton uygulayın. Siyah, pembe ruja modern bir etki katar.”

MAKYAJINIZI BRONZER’LA BİTİRİN

Amy Adams’ın makyaj artisti Molly R. Stern, çok soluk tenlere biraz sıcaklık katmak için, her makyajı Guerlain’in sprey şeklindeki bronz pudrasıyla tamamlıyor. “Hem taş pudradan daha hafif, hem de uygulaması sıvı bronzerdan daha kolay,” diyor Stern.

 GÖZ ÇUKURUNUN ÜZERİNE FAR SÜRÜN

Makyaj artistileri yıllardır, gözlere yoğunluk kazandırmak için farı göz çukuruna doğru dağıtmayı öneriyordu ama şimdi küçük bir ekleme yapıyorlar. Makyaj artisti Troy Surratt: “Farı, kaş kemiğinin biraz altına, göz çukurunun ise biraz üzerine gelecek kadar dağıtın, bu daha derin bir etki yaratacaktır,” diyor.

 SABAH MASKARA SÜRMEYİN

“Gözlerinizi büyük göstermenin en kolay yolu kirpiklerinizi kıvırmaktır. Özellikle, kışın maskara kuruyarak topaklanmaya daha meyilli olduğunda,” diyor Troy Surratt. Kalıcı bir kıvrım elde etmek için, kirpik kıvırıcısını köklerden uçlara doğru ilerleyerek üç kez sıkın. “Ardından gözlere biraz daha canlılık katmak için gümüş renkte bir far sürün,” diyor Surratt.

İlgili Makaleler