Makyaj Çantanızda Her Zaman Olması Gereken 10 Ürün

Yüz toniği ya da makyaj temizleme sularını makyaj çantanıza ekleyin. Tek adımda makyajdan ve cildinizdeki kirlerden kurtulmanıza yardımcı olur.

Yüz temizleme toniği, Olive Farm,
38 TL, olivefarm.com.tr.
 

Yaşınızın ilerlemesi ile oluşan yüz ve boyun bölgesindeki sarkmaların önüne geçmek için yanınızda her zaman boyun kreminizi taşıyın ve düzenli olarak kullanın.

Boyun kremi, StriVectin, 384 TL,
yetkili eczanelerde.

Ellerinizin her zaman bakımlı gözükmesi için her gün ellerinizi nemlendirin.

El kremi, L’occitane, 30 TL, loccitane.com.tr.

Sürdüğünüz rujların dudaklarınızda pürüzsüz ve güzel gözükmesi için dudaklarınıza peeling yapın ve nemlendirin.

Dudak peelingi, H&M, 19,99 TL, (0212) 345 68 20.

Kadınlar için her ne kadar üzücü olsa da selülit gerçeğiyle karşı karşıyayız. Bu problemle baş etmek için ise düzenli olarak selülit kremi kullanarak onlarla savaşmaya çalışın.

Selülit kremi, Dr. Murad, 343 TL,
yetkili eczanelerde.

Bacaklarınızın her zaman pürüzsüz gözükmesi için makyaj çantanızda tüy dökücü krem taşıyın. Tüy dökücü krem yerine hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz.

Tüy dökücü krem, Veet, 18,75 TL, Gratis’lerde.

Yüz, kirpik ya da dudak.. Makyajınızın daha kalıcı olması için makyaj çantanızda baz bulundurmanızda fayda var. Her ne kadar günlük makyajda kullanılmasa da gece makyajınız için önemli unsurlardan biridir.

Makyaj bazı, Sensai, 165 TL, beymen.com.

Makyajınızı bir üst seviyeye çıkarmak için aydınlatıcılara makyaj çantanızda yer açın. Eğer aydınlatıcınız yok ise altın sarısı simli bir göz farından yararlanabilirsiniz.

Aydınlatıcı, Nars, 100 TL,
(0212) 345 60 35.

Kaşların yüz şeklini değiştirdiği bir gerçek. Bu nedenle makyajınıza ekleyeceğiniz kaş paletini satın almadan önce kaş renginize uygun olanını seçin.

Kaş farı, Bobbi Brown, 175 TL, 
bobbibrown.com.tr.

Aceleniz olduğu zamanlarda saçlarınızı anında düzeltip şekillendirmek için saç şekillendirici spreylerinin mini boylarının makyaj çantanızda olmasında fayda var.

Saç spreyi, Toni & Guy,
40 TL, boyner.com.tr.

Maskara, dudak nemlendiricisi gibi her gün kullandığımız makyaj malzemelerinin dışında makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken ürünleri bir araya getirdik. Saç şekillendiricisinden el kremine kadar her zaman ihtiyacınız olacak bu ürünlere göz atarak makyaj çantanızdaki eksikleri tamamlamaya başlayın.

Makyaj çantanızda her zaman olması gereken 10 ürüne bakmak için tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler