Makyaj Hataları

Maskaranın pürüzsüz olmasını ve uçlarında örümcek bacağı görünümü olmamasını istiyorsanız, sürerken zigzag hareketiyle sürün.

Max Factor Excess Volume maskara
51,90 TL, parfümerilerde

Dudaklarınızın daha kalkık görünmesi için parlatıcıyı dudağın tümüne yaymayın sadece ortasına uygulayın. Dudağın tümüne parlatıcıyı yaymak istediğiniz sonucu vermeyebilir. 

Babydoll Kiss dudak parlatıcısı, Yves Saint Laurent
110 TL

Dudak kalemi kullanacaksanız ten renginize yakın bir ton seçin ve ruju çizginin tam üzerinden uygulayın.

Lip Pecil dudak kalemi
MAC, her biri 38 TL

Eyeliner sürerken kontrollü ilerleyin ve gözünüzü açık tutarak çekin. Gözünüz kapalıyken eyeliner çekerseniz, açtığınızda çizgi istediğiniz yerde olmayabilir. 

Luxe eyeliner, Avon
22,20 TL

Her gün yaptığınız makyaj rutininizde aslında her detay önem taşıyor. En ufak bir detayla görüntünüzde mükemmelliği yakalayabilir ya da işler tam tersine de gidebilir. Makyaj artisti Melis İlkkılıç, makyaj yaparken dikkat etmeniz gereken detayları, doğruları ve yanlışları anlatıyor!

Makyaj artisti Melis İlkkılıç`ın doğru makyaj tüyolarına bakmak için tıklamaya devam edin.

Göz altınıza concealer uygularken ileri saatleri de düşünmelisiniz. Bu yüzden kaz ayaklarınıza concealer sürmeyin ya da çok incecik sürün. Böylelikle mimik çizgilerinizde toplanma yapmaz.

Select Moisturecover, concealer
MAC, 57 TL

Fondötenin daha ince durması için allık fırçasıyla uygulayın. Yuvarlak hareketlerle ürünü cildinize yedirip daha kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. 

Primer fondöten, Laura Mercier 
129 TL

Allık fırçası, Nars 
130 TL

Allığın kalıcı olması için yuvarlak hareketlerle uygulayın. Fırçanın formunu bozmayın ve benekli durmaması için cilde yedirin. 

Pure Color Blush allık, Estée Lauder
124 TL

Farın altına krem far ya da far bazı uygularsanız, daha kalıcı olur. Günün sonunda far çizgiler üzerinde toplanma yapmaz.

Ombre velours, krem far
Sephora, 36,90 TL

Yazın maskaranızın akmasından şikayetçiyseniz çözümü waterproof maskarada bulabilirsiniz.

Cils Tint, maskara
Lancome, 82 TL

Sadece gözün içine kalem çekmek gözü küçültür. Ama hem içe hem de dışına çekmek gözleri daha büyük ve etkileyici gösterir. Görünümü tamamlamanız için far ile destekleyebilirsiniz.

Style Matic eyeliner, Flormar
13,90 TL

İlgili Makaleler