Maskelerin Farklı Özelliklerini Keşfedin

Haftada en az iki-üç kere uygulanması gereken maskelerin hepsinin ayrı bir uygulama yöntemi var. Bazen birkaç dakika bazen birkaç saat yüzde tutmak gerekiyor. Ve uygulama yöntemi o kadar önemli ki kimi zaman üründen alınan sonuçlar bu yöntemler sayesinde katlanabiliyor. Ancak yine de yüksek konsantrasyonlu aktif içerikler sayesinde cildinize enerji vermesi ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasıyla en önemli bakım rutinlerinizden biri oluyor.

Cildinizin ihtiyacı olan bakıma uygun maskelere bakmak için tıklamaya devamk edin!

La Mer The Lifting And Firming maske, içeriğindeki efsanevî mucize su sayesinde yüz ve boyun bölgesindeki deriyi gererek sıkılaştırıyor. Maskenin etkisi cilt kalitesine de bağlı.

La Mer, 576 TL, sevil.com.tr.

Urıage Hyséac Peeling Etkili maske, cildi ölü hücrelerden arındırırken fazla sebumu emerek cildin yağ seviyesini düzenliyor.

Urıage, 55 TL, eczanelerde.

Dior Prestige Le Grand maske, uyku öncesi uygulandığında rahatlatan bir deneyim yaşatıyor. Oksijen sağlayan formülü sayesinde ertesi gün cildinizi taze ve canlı bulacaksınız.

Dior, 570 TL, Sephora mağazalarında.

Sampar So Much To Dew Midnight maske, mimikler üzerinde etkili nemlendirme sağlıyor. Cilde tazelik depoluyor.

Sampar, 154 TL, sevil.com.tr.

Skin Ceuticals Clarifying Clay maske, arındırıcı, soyucu, gözenek küçültücü, matlaştırıcı özelliği var ve cildi eski pürüzsüz ve ışıltılı görünümüne geri kavuşturuyor.

Skin Ceuticals, 152 TL, eczanelerde.

Bliss Oksijen maskesi, yüze ihtiyacı olan canlılığı ve enerjiyi veriyor. Yorgun ciltleri, yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor.

Bliss, 211 TL, eczanelerde.

Avene Anti-Rougeurs Calm krem, ilk kullanımdan itibaren anında etki eden pürüzsüzleştirici ve onarıcı maske.

Avene, 70 TL, eczanelerde.
 

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep maske, uyku durumunda yaşanan doğal yenilenme ve onarım sürecini canlandıran çok işlevli bir gece maskesi.

La Prairie, 722 TL, Sephora mağazalarında.
 
 

Valmont Prime Renewing Pack maske, içeriğindeki yaşlanma ve kırışıklık karşıtı aktifler sayesinde cildi gençleştirir; yüzde anında rahatlama ve pürüzsüzlük etkisi yaratır ve etkisi uzun sürer.

Valmont, 381 TL, parfümerilerde.
 

Biotherm Aquasource Non Stop maske, kremsi yapılı, ultra nemlendirici maske 24 saat boyunca amino asit desteğiyle yoğun nemlendirme sağlıyor.

Biotherm, 80 TL, parfümerilerde.

İlgili Makaleler