Modası asla geçmeyecek saç stilleri

Kısa ve Sevimli

Michelle Williams’ın yandan ayrılmış pixie modeli zamansız bir klasik. Püf noktası? Şekillendirici bir sprey sıktıktan sonra saçı kurumaya bırakın. Daha parlak bir görünüm için saçınızı düz bir fırçayla kurutun. 

Sofistike

Taylor Swift cesur kakülleriyle ortaya çıktığından beri kuşkusuz bu model daha sofistike ve görkemli gözükmeye başladı. İster doğal dalgalarla, ister dümdüz bir saçla kullanın, kaküller her haliyle kusursuz olmayı başarıyor. 

Büyüleyici

Cameron Diaz’ın kısa ve yandan ayrılmış küt kesimi, hafif dalgalı ve düz saçlar için ideal. Diaz’ınki gibi yuvarlak bir yüzde, kesimi çenenin üzerinde tutun, kare yüzlerde ise hemen altında. 

Vahşi ve Dolgun

Jennifer Lopez görünümünü büyük, dolgun dalgalarla mükemmelleştirmiş.  Ufak bir dokunuşla gelmiş geçmiş en seksi modellerden biri olmaya aday. 

Kısacık ve Mükemmel

Halle Berry’in ikonik ‘pixie’ kesimi aynı anda hem seksi hem de sevimli olmayı başarıyor, özellikle onun gibi kalp şeklinde bir yüze sahipseniz. Bu etkileyici görünümü elde etmek için şekillendirici bir serumu saçınıza uygulayın ve yüzünüze doğru tarayın. 

Zarif ve Düz

Gwyneth Paltrow bu ekstra düz modeliyle orta boy saçın şıklığını maksimumda yaşıyor. Düzleştirici yardımıyla basitçe elde edebileceğiniz model her zaman için en pratik ve zarif çözüm. 

Gösterişli Dalgalar

Konu saçına geldiğinde Beyonce bir bukalemun kadar değişken. Düz, kısa, kakül her modeli deneyen star hepsini çok güzel taşısa da bu vahşi dalgalı uzun model, tartışmasız bir Beyonce klasiği. 

Asil ve Dalgalı

İşte kendi klasik modelini genç yaşta bulmuş harika bir örnek. Cambridge Düşesi Kate Middleton`ın bu uzun,  harika dalgalarından ve yüzünü çevreleyen perçemlerinden vazgeçmemesini umuyoruz. 

Doğal Dalgalar

Yumuşak, denizden yeni çıkmış gibi doğal dalgalar Julia Roberts’a çok dingin bir görünüm vermiş. Bu doğal görünümü yakalamak için saçlarınızı bir köpük yardımıyla ellerinizle şekillendirin ve kurumaya bırakın. 

Katlı

Jennifer Aniston doğal saçının dalgalı olduğunu söylüyor. Bu yüzden imza “Rachel” modeli kurutma makinesi ve düzleştirici yardımıyla şekillendiriliyor. Aniston’un vazgeçemediği bu katlı model yüzünü çok güzel çerçeveliyor. 

İlgili Makaleler