Mükemmel Bir Manikürün Olmazsa Olmazları

Tırnaklarınızın her zaman kusursuz ve mükemmel görünmesi için bakım çantanızda olması gereken, 2016‘nın en iyi manikür ürünlerini bir araya getirdik!

2016 yılının en iyi manikür ürünlerine bakmak için tıklamaya devam edin!

Dior Rouge
 
“Bu oje, şirin bir şişeden çok daha fazlası. Klasik kırmızı rengi her cilt tonuna kusursuzca uyum sağlıyor. Koyu ciltlerde daha parlak ve kızgın görünüyorken; açık tenlerde daha derin bir görünüm oluşturuyor ve mavi alt tonu daha belirgin hale geliyor.” diyor Sibel İdir.

75 TL, sevil.com.tr.

Mavala

Bu şeffaf sıvı tırnaklarınızın pürüzsüz görünmesini sağlayarak, ojenin kalıcılığını artırıyor. Aynı zamanda tırnağı koruyarak lekelenmesini ve sararmasını da önlüyor. “Yapışkan formülü tırnağınızdaki sıyrıkları doldurarak renk eşitsizliklerini önlüyor.” tırnak bakım uzmanı Zeynep Karatay.

75,50 TL, eczanelerde.

O.P.I
 
Tırnaklar aralıksız oje sürdükten birkaç hafta sonra güçsüzleşip kırılgan hale gelmeye başlıyor. Kırılma ve çatlamayı önlemek için kalsiyum ve keratin ve kalsiyum içeren bu bazı tırnaklarınıza her gün sürün. “Tırnaklar üzerinde kalın bir tabaka bırakmadan tırnakları güçlendiriyor.” diyor Zeyneo Taştan.

69 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Dior Nail Glow
 
“Sadece parlaklığı ile bu formül teninize canlılık getirecek. Çıplak tırnağa astar kat olarak ya da ojenizin üzerine koruyucu kat olarak kullanabilirsiniz. Ojenin rengini canlandırırken, parlaklığını da artırıyor. Formülündeki pembe ve mavi alt tonlar ışığı yansıtıyor. Tırnaklarınız hiç olmadığı kadar canlı görünecek.” diyor nail art uzmanı Gonca Bakır.

69 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Sephora

 

Tek bir silişle tırnağınızdaki tüm ojeyi çıkarıyor. “Hafif çiçeksi kokusu yoğun aseton kokusunu bastırıyor. Ayrıca tırnakları sert ve pürüzlü bırakmaktansa nemlendiriyor. Kullanışlı ambalajı sayesinde kolayca yanınızda taşıyarak dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.” diyor tırnak bakım uzmanı Sibel İdir.

38 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Pastel Nude
 
“Makyaj yapmamış gibi görünen makyajı” duydunuz değil mi? Bu oje de aynı çabasız şıklığı tırnaklarınızda yaratıyor. “Pastel’in Nude ojelerini her ten rengine sahip kişilere uygulayabilirim. İçindeki doğru orandaki kremsi renk ile fazla beyaza kaçmayan orta açıklıktaki mükemmel rengi yakalıyor.” diyor tırnak uzmanı Zeynep taştan.

4,25 TL, Gratis, (0212) 232 23 77.

Chanel Rouge Noir
 
Güzellik editörleri arasında bu bordo şarap renkli oje, Louboutin topuklular kadar yaygın diyebiliriz. Çünkü bu renk giydiğiniz her şeyle mükemmel bir uyum yakalıyor. Ayrıca bordonun içindeki sıcaklık bazı koyu tonlu ojelerin yaptığı gibi ellerinizin solgun gözükmesine olanak vermiyor.

81 TL, tekinacar.com.tr.

Burt’s Bees
 
İçeriğindeki yoğun nemlendirici özellikli limon ve Hindistan cevizi yağları ve E vitamini ile cildinizi nemli tutar ve şeytan tırnaklarını hizaya sokar. Uzmanlar bu balm yapıdaki kremin çabuk kuruma özelliğini ve bıraktığı yapışkan olmayan film inceliğindeki tabakayı seviyorlar. Ayrıca, en iyi sonuçlar için her gece uygulamanızı öneriyorlar. “Tırnak diplerinizi kütikül kremi ile ovmak tırnaklarınızın daha hızlı uzamasını sağlar.” diyor tırnak bakım uzmanı Sibel İdir.

38 TL, eczanelerde.

Sally Hansen
 
Tırnak uzmanları bu ödüllü cilanın parlak bitiriş özelliğini jel ojeler ile kıyaslıyorlar. “Bu parlaklık katıcı cila diğer geleneksel cilalara göre çok daha hızlı kuruyor ve zemin hazırlamaktan çok daha fazlasını yapıyor. Sürdükten sonra 30 dakika boyunca tırnak üzerinde hiçbir leke bırakmıyor. Temiz formülü sayesinde sürdüğünüz zaman tırnağınızda asla çizgiler oluşmuyor ve french-manikürünüzün 10 güne kadar kalıcılığını korumasını sağlıyor.” diyor Zeynep Taştan.

36,50 TL, eczanelerde.
 

İlgili Makaleler