Sezonun En Yeni 14 Parfümü

Narciso eau De Parfum Rouge, baştan çıkarıcılığı yeniden tanımlıyor.

Üst notalarında Bulgar gülü ve iris’ten oluşan zarif bir buket bulunuyor. Kalp Notası ise, Narciso’nun imza içeriği olan Misk. 
Alt notalarında amber ve odunsu notalar; tonka fasulyesi, vetiver, siyah-beyaz sedir bulunuyor.

The Only One, bulundurduğu çiçeksi notalar ile sofistike ve hipnotize edici kadınlığın özüne dokunuyor. Bu ilgi çekici harmonide imza nota olarak menekşe ve kahvenin şaşırtıcı uyumunu bulmaya hazır olun.

Kendini vahşi, provakatif ve çiçeksi oryantal bir koku olarak tanımlayan bu parfüm, en az şişesi kadar iddialı.

Zadig and Voltaire kuralları yıkmaya devam ediyor. Girls Can Do Anything özgürlüğü, cesareti ve kadınlığın gücünü yeni bir formda karşımıza sunuyor. Dünyada ilk defa bir kadın parfümünde kullanılan fujer ile daha özgür, daha bağımsız, daha cesur hissedeceksiniz!

Alessandro Michele’nin yaratıcı vizyonuyla özgünlükten ilham alan bu muhteşem koku, kadınsılığın özünü yakalıyor. Nettare Di Fiori Bloom kadınının tutkulu ve karanlık yönünü ortaya çıkarıyor.

Üst notada bulunan zencefil ve gül, orta notada yasemin tomurcuğu, çin hanımelisi ve tuberöz ile birleşiyor. Alt notada bulunan paçuli, misk ve osmanthus kokunun temelini oluşturuyor.

Koku, zenginliği ve sıra dışı yeşil ışığıyla en değerli zümrütten ilham alıyor. Yemyeşil yabani yaseminin, mandalinanın yeşil ışığıyla büyüdüğü ve şehvetli vanilya ile zenginleştirildiği bir cennet bahçesini teninizde hissedin!

Nadir bulunan mücevherler arasından benzersiz pembe elmastan esinlenen bu çiçeksi meyvemsi odunsu koku, zarif şişe tasarımıyla da alınacaklar listesinin üst sıralarına yükseliyor!

Paçuli ve vetiverin yoğun dumanlı ve odunsu notaları, bu kokuya otantik, vahşi ve şehvetli bir güç veriyor. Yasemin, portakal çiçeği ve sümbülteberden oluşan beyaz çiçek notaları ve siyah odunsu notalar arasındaki güçlü kontrast, akılda kalıcı, sofistike, kadınsı ve son derece bağımlılık yaratan bir koku izlenimi veriyor.

TOUS Oh! The Origin aynı adlı erkek parfümünün kadın olan yarısı. Amacını ise Rosa Tous şöyle açıklıyor: “Bu parfümlerle klasik olan her şeye değer veren, ancak klasik olan şeyleri zamanımıza adapte eden, kendi istediği şekle dönüştüren, kişisel bir dokunuş ekleyen ve güncelleyen kadın ve erkeklere bir şeyler sunmak istedik.”

Gül, misk, sedir ağacı anahtar notaları ile kendinizi floral bir bahçeye bırakın.

La Vie est Belle’nin kalbi olan Iris çiçeği, üst notalarda siyah frenk üzümü ve armut ile orta notalarda samim yasemini ve Tunus portakal çiçeği, alt notalarda ise tonka fasülyesi, vanilya ve pralin ile birleşiyor.

Yeni unisex parfümlerden tasarımı ve kokusu ile en çok dikkat çekeni karşınızda.

Vanilyalı Musk Nights gökyüzündeki takım yıldızlarından esinlenerek ortaya çıkmış ve The Night Collection serisinin kırmızı yıldızıdır. Uzun süre kalıcılığı; vanilya ile geleneksel oryantal notaların birleşiminden; karakteristik, ve baş döndürücü etkisi ise misk notalarından gelmektedir. Vanilyalı Musk Nights takımyıldızındaki en ateşli yıldız olarak karşınızda!

Hem esans hem öz formda gül, sarhoş edici yasemin ile sulu meyveler eşliğinde canlı bir gülümseme oluşturuyor. 

İlgili Makaleler