Özge Özberk’in Evi

Tiyatroda prova dönemi bittiği için şimdi evde daha rahat vakit geçirebiliyor, sete de zaten haftada üç gün gidiyor ve çok yoğun bir çalışma programı olmadığını söylüyor. “Anneliğin keyfini doya doya çıkarıyorum anlayacağınız. Çünkü oğlumla iletişime geçtiğimiz bir dönemdeyiz artık. Onun her gün farklı bir yönünü keşfediyorum ve çok mutlu oluyorum. Bu işin bu kadar keyifli olacağını bilseydim kesinlikle daha önce anne olurdum,” diye mutlulukla anlatıyor bir yandan.

Bu keyifli yazının ve fotoğrafların devamını, InStyle Home Mart sayısında bulabilirsiniz!

Şu sıralar Show TV’de gösterilen Pis Yedili dizisi ve Tiyatro Kare’nin Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunuyla gündemde olan oyuncu Özge Özberk, Simpaş’ın Kilyos yolu üzerinde yaptığı site içindeki bu villaya bir buçuk yıl önce taşınmış. “Burayı dört duvar olarak almıştık. Tamamlanması bir yıl sürdü.

Başlarda şehre uzak diye düşünsem de zamanla isabetli bir karar aldığımızı anladım,” diye neşeyle anlatmaya başlıyor, turuncunun hakim olduğu salonunda sevimli oğlu Leo’ya yemeğini gülücükler eşliğinde yedirirken Özberk.

Leo’nun doğa içinde çiçek, böcek ve gerçek domates kokusunu öğrenerek büyümesini istiyorum,” diyor. Eşiyle evlendiklerinde İstinye Muhayyeş Korusu’nda beş yıl oturmuşlar. “Orayı da çok severdim. Harika Boğaz manzarası olan müstakil bir evdi. Kayınvalidemin keşfetmesiyle burayı bulduk. Karşımızda orman manzarası ve Karadeniz’den gelen nefis esintili bir hava var şimdi de,” diye anlatıyor.

290 m2’lik iki buçuk katlı evin, en üstünde yarım kat yükselen ferah bir çatı odası var. Ana girişte üç oda, bir banyo; bahçe katında salon, mutfak, misafir tuvaleti, yardımcı odası ve çamaşırhane bulunuyor.

İlgili Makaleler