Özge Özpirinçci InStyle Mart Sayısında

Kışın yoğun çalıştınız, Aşk Yeniden dizisi çok izlendi. Zeynep’in sempatikliği de çok sevildi. Sizin açınızdan nasıl gidiyor? 

Teşekkür ederim, ne güzel böyle düşünmen. Zeynep karakterine hayat vermekten çok keyif alıyorum. Çok güçlü bir kadın. Sert ve korumacı olan babasına, hayatının aşkı olduğunu düşündüğü bir adam uğruna karşı çıkıp hayallerinin peşinden gitmek

bugün her genç kadının gösterebileceği bir cesaret değil. Dizimizin en çok sevdiğim taraflarından biri de bu aslında. Anaerkil bir dizi bizimkisi. Baktığınız zaman ailelerde güçlü ve yönetici taraf hep kadınlar. Meryem Ana, Gülsüm Sultan, Zeynep, Selin, Ayfer, Fadik… Bu kadınlar çok güçlü! Komedinin bazen absürde kaçtığı anlar olsa da Aşk Yeniden’in bu kadar sevilmesini gerçekçiliğine ve naifliğine bağlıyorum. Meğer hepimiz gülmeye hasretmişiz.

Aşk Yeniden dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle çok sevilen Özge Özpirinçci ile hayallerini ve planlarını konuştuk.
 

Kırmızı halıda hangi modacıların tasarımlarını tercih ediyorsunuz?
Yeni bir şeyler yaratmak için saçmalamayan, tasarımlarında kürk, yılan, timsah kullanmayan bütün tasarımcıları tercih edebilirim. Kim olduğu hiç önemli değil.

Vücut dilinizi çok iyi kullanıyorsunuz, ilerde müzikal veya benzeri bir projede yer almak ister misiniz?

Teşekkür ederim. Müzikal veya benzeri bir proje beni tabii ki çok heyecanlandırır ama onun öncesinde sesimi doğru kullanmayı öğrenmem lazım. Bir oyuncu olarak şarkı söyleyemiyor olmak beni zora sokuyor. Sanırım dizi bittikten sonra ilk yapacağım şey bu olacak!

Röportajın ve çekimin devamı InStyle Mart sayısında!

Bugünlerde neler dinliyorsunuz?


Arabamda genelde 91.2 Slowtime açık olur. Telefonumda kendi yaptığım playlist’ler var. Yürüyüş yaparken veya kalabalığın içinde kafa dinlemek istediğimde onları dinlerim. Selin Şekerci arada sevebileceğimi düşündüğü ve hiç yanılmadığı şarkıları ile tanıştırır beni.

İlgili Makaleler