Pırıltılı Yılbaşı Makyajı İpuçları

Blake Lively`nin Işıltılı Cildi

Makyajınızda natürel renkler kullanırken bir yanda da ışıltıyı yakalmak istiyorsanız Blake Lively gibi cildinizde ışıltıyı takip edebilirsiniz. Bu sayede taze bir görünüm de yakalamış olacaksınız.

İhtiyacınız Olan Şey
Blake Lively gibi cildinizin ışıltılı görünmesini istiyorsanız pembe tonlarda allık tercih edebilirsiniz. Cildinize sağlıklı bir görünüm verirken ışıltı da yakalamış olursunuz. 
Physicians Formula Happy Booster Allık
55 TL, eczanelerde
 
 

İhtiyacınız Olan Şey

Makyajında bronz dokunuşlar kullanmak için Physicians Formula`nın pırıltı artıran Puf Bronzer’ını kullanabilirsiniz. Cilde ışıltı ve parlaklık katan bronzlaştırıcı yüz, omuzlar, kollar, dekolte ve saçlara uygulanabiliyor.
Physicians Formula Puf Bronzer
70 TL; eczanelerde.  

Jennifer Aniston`ın Parlak Saçları 

Yılbaşı gecesinde makyajınızla birlikte saçlarınızın da ışıldamasını istiyorsanız yağlardan yardım alabilirsiniz. Sonuç olarak siz de Jennifer Aniston gibi sağlıklı ve parlak görünen saçlara kavuşacaksınız.

İhtiyacınız Olan Şey

Saçlarınızın ışıldaması için düzenli bakım dışında ürünlerden destek alabilirsiniz. Saç bakım yağları da içeriğindeki ürünlere bağlı olarak saçlara parlaklık verirken yumuşaklık da verebilir. Organix`in bu ürünü içeriğindeki hindistan cevizi yağı, keratin proteinleri, avokado ve kakao yağı ile yapışkanlık hissi vermeden saçlara parlaklık ve yumuşaklık veriyor. 

Organix, Brezilya keratin bakımı ışıltı yağı
118 ml, 48 TL, misspera.com

 

Julianne Hough`un Göz Makyajı

Hazır mavi göz makyajı geri dönmüşken yılbaşı gecesinde de tercihinizi ondan yana kullanabilirsiniz. Julianne Hough gibi ışıltılı mavi tonlarıyla göz makyajınızı kullanabilirsiniz.  

İhtiyacınız Olan Şey

Metalik gümüş ve mavinin diğer 4 tonuyla birlikte hazırlanan MAC`in far paleti Veluxe Pearlfusion Shadow: Bleuluxe gece ve gündüz makyajları için ışıltılı renkler sunuyor.  

Veluxe Pearlfusion Shadow: Bleuluxe, göz paleti
135 TL, maccosmetics.com.tr
 

Jessica Alba`nın Bronz Cildi

Jessica Alba stiliyle olduğu gibi makyajıyla da beğeniliyor. Özellikle de bronz cildiyle. Eğer siz de sade makyajınızda bronz cildinizi ön plana çıkarmak isterseniz yüz bronzlaştırıcılarını seçebilirsiniz. 

Diane Kruger`ın Bronz Göz Makyajı

Hem doğal hem de ışıltılı bir makyaj istiyorsanız Diane Kruger`dan ilham alabilirsiniz. Oyuncu bronz ve toprak tonlarındaki göz makyajını bol maskarayla tamamlamış.  

İhtiyacınız Olan Şey

Dior`un bu far paletiyle Diane Kruger`ın göz makyajınız uygulamanız çok kolay. İçindeki farklı tonlar sayesinde farklı göz makyajları da yaratabilirsiniz.  

Dior 5 Couleurs Eye Shadow One Shot, far paleti
154 TL, sevil.com.tr

 

Kate Beckinsale`in Işıltılı Gözleri

Kate Beckinsale, pırıltıyı minimumda kullanmayı tercih etmiş. Eğer siz de natürel duran ama içerisinde az da olsa yılbaşına uygun pırıltılar makyaj isterseniz Beckinsale gibi göz altlarınıza bronz kalem uygulayabilirsiniz. 

İhtiyacınız Olan Şey

Yves Rocher`in pırıltılı bronz göz kalemi bu makyaj için ideal. İçerisinde minik simler olan göz kalemiyle Kate Beckinsale gibi gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz.

Simli göz kalemi
17,90 TL, yvesrocher.com.tr 

Reese Witherspoon`un Pembe Yanakları

Oyuncu, ışıltılı toprak tonlarında yaptığı makyajı pembe tonlarda allıkla tamamlayarak daha göz alıcı bir stil elde etmiş.  

İhtiyacınız Olan Şey

Reese Witerspoon gibi taze ve doğal yanaklarla tamamlamak için şeftali tonlarında allık seçebilirsiniz. Krem ya da kompaktlar arasından seçim yapmak size kalmış. 

Clinique Blushing Blush Allık
90 TL, misspera.com

İlgili Makaleler