Saçlarınızı Dalgalandırın

BaByliss PRO Çift Uçlu Saç Maşası saçlarınızı bukle yapmak için bire bir! Tutamlar halinde ayırdığınız saçlarınızı maşanın çubukları arasında fiyonk yapar gibi dolayın. Elde edeceğiniz su dalgalarını görenler saçınıza maşa yaptığınıza inanmayacak.

Saçlarınızı dalgalandırmanıza
yardımcı olacak ürünleri incelemek
için tıklamaya devam edin.

235 TL, sackozmetik.com

Kendi saçınıza maşa yapmaya üşeniyorsanız BaByliss C1100E Curl Secret, kısa sürede saçlarınıza dalga yapmada yardımcı olacakSaç dibinizden bir tutamı BaByliss C1100E Curl Secret’a yerleştirin ve bırakın. Maşa otomatik olarak saçınızı sarsın ve beklemeniz gereken süre dolunca uyarı alarmı sayesinde size haber versin! Ayrıca, iyon teknolojisi sayesinde saçlarınız zarar görmez ve hem zaman hem ısı ayarlarını değiştirerek farklı bukleler elde edebilrsiniz.

İndirimli fiyat 400 TL, teknosa.com

Remington Pearl Ci95 Saç Maşası’nın konik gövdesi sayesinde saçlarınızı genişten dara doğru dalgalandırarak daha doğal ve hacimli saçlar elde edersiniz.

İndirimli fiyat 95 TL, teknosa.com

Babyliss C260E Wag Maşası sayesinde siz de çok beğendiğiniz wag saçlara sahip olabilirsiniz! 

İndirimli fiyat 200 TL, teknosa.com

John Frieda Frizz Ease Curl Reviver Bukle Belirginleştiren Saç Köpüğünü maşa yaptıktan sonra kullanın. Böylece dalgalarınız ağırlaşmadan daha uzun süre sabit kalır.

27 TL, parfümerilerde.

Saçlarınıza maşa yapmaya başlamadan önce Kerastase Discipline Fluidissime Sprey kullanarak saçlarınızın ısıdan zarar görmesini önleyin.

81 TL,lidyana.com

Miriam Quevedo Final Touch Saç Spreyini kullanarak saçınızı matlaştırmadan nemini ve canlılığını koruyup, saçın kalıcılığını arttırın.

105 TL, parfümerilerde.

Saçınıza maşa yaptıktan sonra dalgaların sahteliğini yok etmek ve daha modern bir görüntüya kavuşmak için saçınızı elektriklenmesine izin vermeyerek saç diplerinizden uçlarınıza kadar bir fırça yardımıyla tarayın.

29 TL, hepsiburada.com

İlgili Makaleler