Sağlıklı ve Pürüzsüz: En İyi 10 Dudak Kremi

Hazırlayan: Berkant Oğur, Ceyda Gedikoğlu

İçeriğindeki Shea yağı ve vazelinle dudakları derinlemesine nemlendiren dudak stiği, soğuk havalardan etkilenen dudakların kurumasına ve çatlamasına engel oluyor.

Yıpranmış dudakları içeriğindeki sükralfat, Avène termal suyu ve Cold krem ile onaran dudak kremi; tahrişi önleyerek dudakları besliyor. Akışkan yapısı sayesinde hasar görmüş dudak bölgesine pratik bir şekilde uygulanabiliyor.

Hafif bir dokuya sahip dudak nemlendiricisi portakal ve vanilya notalarının karışımından oluşan hoş kokusuyla ünlü Chamonix kurabiyelerinden esinlenerek yaratılmış. İçeriğindeki üzüm çekirdeği yağı, üzüm polifenolleri, shea ve kayısı yağı ile dudakları besleyerek yeniliyor; yumuşatarak soyulmasını önlüyor.

Yüzde 100 doğal yağlar vearıların ürettiği balmumundan hazırlanan Incia dudak nemlendiricisinin tarçın dışında bergamotlu, limonlu, hindistancevizli, naneli ve portakallı seçenekleri de bulunuyor. Dudak nemlendiricisi doğallığı nedeniyle yutulsa bile sağlığa zarar vermiyor.

Shea yağı içeriğiyle kuru ve çatlamış dudakları nemlendirmeye ve onarmaya yardımcı olan dudak balmı, organik sertifikaya da sahip.

 

Mevsim koşullarından dolayı hassaslaşan, kuruyan ve canlı rengini kaybeden dudakların onarılması ve nemlendirilmesi için yardımcı olabilecek en iyi dudak kremlerine göz atın.

Onarıcı dudak balm’ı, içeriğinde bulunan mavi lotus çiçeği balmumu, kakao özü ve organik cupuassu yağı ile kurumuş ve yıpranmış dudakları koruyor ve nemlendiriyor. Doğal pembemsi bir ışıltı ve dolgun görünüm sağlamaya da yardımcı.

Dior, bu sefer jel yapısı ile dudaklarınızı anında nemlendiren ve doğal rengini ortaya çıkaran bir dudak bakım ürünüyle karşınızda.

İlk kullanımda dudakları onaran dudak kahramanı olmaya en iyi aday. Üzüm çekirdeği ekstraktı içeren formülü ile tek adımda yumuşak, pürüzsüz ve dolgun dudaklar için nemlendiriciniz: Guerlain Super Lips!

Bu dudak çevresi bakımı, yaşla birlikte oluşan kırışıklıklar ve ince çizgilerle mücadele etkili biçimde ediyor. Nem vermesi, beslemesi ve pürüzsüzleştirmesinin yanı sıra, yumuşaklık veriyor ve dudakları gün boyu koruyor.

Derinlemesine etkili, yapışkanlık hissi yaratmayan bu konsantre dudak kremi dudakları nemlendiriyor ve besliyor. İçerisindeki son derece etkili JUVENA SkinNova SC Technology ile yenilikçi peptit sayesinde dudak kontürünü yeniden tanımlamaya ve dudakları dolgunlaştırmaya yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler