Bebek Bekleyen Ünlüler

Açlık oyunlarının yıldızı Sam Claflin ve oyuncu eşi Laura Haddock, Ocak 2016’da doğan ilk çocuklarının ardından ikinci çocuklarını bekliyor.

Şarkıcı Natasha Bedingfield ve 2009 yılında evlendiği film yazarı eşi Matthew Robinson ilk çocuklarını bekliyor.

Şarkıcı Jessie James Decker ile Amerikan futbol oyuncusu eşi Eric Decker 3. çocuklarını bekliyor. Çiftin 3 yaşında Vivianne Rose adında kızları ve 2 yaşında Eric adında oğulları var.

Eylül 2016’dan itibaren birlikte olan çift ilk çocuklarını bekliyor.

İnternette hamilelik dedikodularını onaylayan Kylie Jenner, erkek arkadaşı Travis Scott ile kız çocuk bekliyor. Kız çocuğun 2018 Şubat’ta doğması planlanıyor.

Victoria’s Secret meleği ve rock yıldızı eşi ikinci çocuklarını bekliyor.

Ünlü çift taşıyıcı annelik yöntemiyle 3. çocuklarını bekliyor. 4 yaşındaki North ve 1 yaşındaki Saint’in yeni doğacak kardeşleri ile aile gün geçtikçe büyüyor.

Kraliyet ailesi, 4 Eylül’de Kate Middleton ve Prens William’ın 3. çocuklarını beklediğini açıkladı. Doğacak bebek tahtın 5. varisi olacak.

Sunucu Louise Roe ve eşi Mackenzie Hunkin ilk çocuklarını bekliyor.

Oyuncu çift Şubat 2016’da doğan Rocco adındaki ilk bebeklerinin ardından ikinci çocuklarını bekliyor.

Oyuncı Jamie-Lynn Sigler ile eşi beyzbol oyuncusu Cutter Dykstra ikinci çocuklarını bekliyorlar. İlk çocukları Beau 3 yaşında.

Daha önce eşi Cash Warren ile iki kız çocuğu dünyaya getiren Alba, Instagram’da paylaştığı bir video ile erkek çocuğu beklediğini duyurdu.

The Mindy Project’in yıldızı Mindy Kaling Temmuz ayında hamileliğini doğrulamıştı.

Hilton Otellerinin varisi Nicky Hilton, eşi James Rothschild ile ikinci çocuklarını bekliyorlar. İlk çocuğu olan Lily Grace Temmuz 2016’da dünyaya gelmişti.

Eski eşi Eric Calvo’dan 10 yaşında Dezi James isimli oğlu olan ünlü oyuncu şu anda erkek arkadaşı Hamzi Hijazi ile ikiz erkek çocuklarını bekliyor.

The Scandal’ın yıldızı Katie Lowes ve oyuncu olan eşi Adam Shapiro ilk çocuklarını bekliyorlar ve çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğunu açıkladılar.

Amerikan Country müziğinin önemli isimlerinden Jason Aldean eşi Brittany Kerr ile ilk çocuğunu bekliyor.

İsrailli model Bar Refaeli 28 Mart’ta Instagram’da paylaştığı bu fotoğraf ile hamileliğini açıklamıştı. Eşi Adi Ezra ile ikinci çocuklarını bekleyen çiftin ilk çocukları Ağustos 2016’da doğmuştu.

Manken Hannah Ferguson, beyzbol oyuncusu eşi Derek Jeter ile kız bebek bekliyor.

İlgili Makaleler