Sandra Bullock’un En İyi Stilleri

Sandra Bullock, neredeyse 20 yıllık kırmızı halıya hükmetme tecrübesiyle gerçekten de kendine has bir stile sahip. Minions filminin (51 yaşına basan) yıldızı asla göz yormayan şık silüetleri ve her seferinde şaşırtmayı başaran kendinden emin renk paletleri ile trendleri bir kenara bırakıyor. “Seçimlerinde inanılmaz bir çeşitlilik olmasına rağmen hiçbirinde hataya düşmüyor,” diyor aktrisin favori tasarımcısı Gilles Mendel ve ekliyor, “Kendini bilen biri gibi giyiniyor. Bu yüzden her seferinde çabasız şıklığı yansıtıyor.”

Solda:
Bullock, ona özel hazırlanan bu drape detaylı Alexander McQueen tuvaleti Oscar Töreni’nden bir gün öncesine kadar hiç görmemiş. Bu lacivert tuvaleti için, “Sıra dışı, klasik ve jilet gibi duruyor,” demiş Gravity’deki rolü ile o gece aday olan aktris. “Beklediğime değdi,” diye de eklemiş. Pırlantalı Lorraine Schwartz küpesi de yana taranmış yumuşak dalgalarıyla hoş bir denge oluşturmuş. (2014)

Bu uzun, ince bacakların sırrı mı? Haftanın beş günü Body by Simone’nin egzersizleri, Londra Film Festivali’nde onları ortaya çıkaran dantel mini Stella McCartney elbise ve 12,7 cm’lik Charlotte Olympia ayakkabılar! (2013)

SAG Awards’daki özel dikim, zümrüt yeşili, parlak Lanvin tuvaleti ve dore aksesuarları ile adeta ışıldıyordu. (2014)

People’s Choice Awards’da dört ödül birden kucaklarken asimetrik kesim, çiçekli Peter Pilotto elbisesi ve Kurt Geiger topukluları ile oldukça eğlenceli bir görünüme sahipti. (2014)

Bullock bu zarif Marchesa tuvaleti içinde The Blind Side’daki rolü ile Oscar kazandığında, markanın tasarımcıları Georgina Chapman ve Keren Craig mutluluktan havalara uçmuşlar. Biz de aynen öyle hissetmiştik. İşlemeli üst kısım ve tamamı payetten oluşan etek bölümü ihtişamın vücut bulmuş haliydi. (2010)

Mor onun uğurlu rengi olabilir. Daha önceki üç adaylığından sonra Bullock (The Blind Side’daki rolüyle) ilk Golden Globe ödülünü Lorraine Schwartz tasarımı gri pırlantalı damla küpeler ve 10 karatlık kokteyl yüzüğü ile tamamladığı bu şifon Bottega Veneta tuvaleti içinde kucakladı. (2010)

J. Mendel’in tasarımcısı Gilles Mendel, bu elbiseyi tasarlarken modern bir denizkızı hayal etmiş. Bullock da bu hayali gerçeğe dönüştürmüş. “O, hem sofistike hem de tepeden tırnağa ikonik bir film yıldızı,” diyor Mendel. (2013)

Bullock milyon dolarlık Harry Winston pırlantaları, vintage Swarovski portföyü ve yapımı tam bir buçuk ay süren dantel Elie Saab Haute Couture tuvaleti ile Oscar Töreni’nde herkesi büyüledi. (2013)

“Sandra keskin silüetlerde muhteşem görünüyor,” diyor tasarımcı Alex Perry Palm Springs Film Festivali’ne katılan oyuncu için ve ekliyor, “Bu elbise oldukça hanımefendi görünse de çarpışan renkleri sayesinde bir o kadar da eğlenceli!” (2014)

Premonition filminin Los Angeles galasına giydiği bu Yunan görünümlü pili detaylı tuvalet için, “Bu elbisenin içinde kendimi o kadar iyi hissettim ki,” diyor Bullock ve ekliyor, “Lanvin bu işi her defasında başarıyor.” (2007)

İlgili Makaleler