Seçkin Özdemir InStyle’da

Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım ve Bir Aşk Hikayesi’nin ardından Seçkin Özdemir şimdi, başrolleri Hande Doğandemir ve Mehmet Aslantuğ ile paylaştığı Racon Ailem İçin dizisinin Adnan’ı. 33 yaşındaki oyuncuyla televizyon dünyasının hızını, bu hızın içinde kendine ayırmaya özen gösterdiği sakin zamanları ve yeni tecrübelerini konuştuk. Samimi ama laubali değil, biraz düşünceli ama içine kapanık değil, işinin en iyisini yapmak için enerjik, gerçekçi ve uyumlu bir Seçkin var karşımızda.

Röportaja ve fotoğraflara göz atmak için tıklamaya devam edin.

Yıllar önce bir tiyatro grubu kurmuşsunuz, biraz bahsedebilir misiniz, tiyatro hala hayatınızda mı, ya da olacak mı?

Askerden döndüğümde TV ve radyoyu bırakıp, sadece oyunculuk yapmaya karar vermiştim. O sıralar bir oyuncu arkadaşım, “Hadi bir grup kuralım skeçler oynayalım.’’ dedi. “Tamam” dedim. Kayıt Dışı Oyuncular’ı kurduk. Alternatif bir tiyatro grubuydu. İki sezon birçok oyun yazdık, oynadık. Bana oyunculuk adına çok şey kazandırdı.

Oynadığınız ya da oynamak istediğiniz karakterlerde sizi en çok etkileyen, derinleştirmek istediğiniz ne oluyor? O karakterin arka planının, geçmişinin ne kadarını oluşturuyorsunuz zihninizde proje öncesi?

Beni en çok etkileyen şey; karakterin hikayesi ve duygusu oluyor tabii ki. En çok dikkat ettiğim şey ise; karakterin gerçekliği, ayaklarının yere basması. Oynadığım karakterin bugünkü tavrının, geçmişe dönük bütün sebeplerini düşünürüm.

Röportajın tamamı InStyle Nisan sayısında.

İlgili Makaleler