Sokak Modasından Öğrenmeniz Gereken 7 Stil Önerisi

Zara, 89,95 TL, (0212) 345 51 41.

Olivia Von Halle, 565 Euro,
net-a-porter.com.

Nike, 425 TL, shopigo.com.

MAX&Co. 399 TL, (0212) 345 57 31.

Mango, 139,99 TL, shop.mango.com.

Academia, 365 TL, beymen.com

Banana Republic, 69,95 TL,
(0212) 345 63 50.

Sokak modasının Olivia Palermo’su olmak için belinize şık kemerler bağlamanız yeterli. Bel kısmınızı daha çok ön plana çıkararak zayıf gözükmenizi sağlayacak kemerleri, jean pantolonlar, elbiseler ile kullanabilir ya da renkli fularları kemer yerine belinize bağlayabilirsiniz.

Klasik kesim gömleklere rakip olarak gelen farklı kesim gömleklerden mutlaka bir tane gardolabınıza ekleyin. Etekler, jean pantolonlar ile giyebileceğiniz farklı kesim gömlekleri, sallantılı renkli küpeleriniz ile kombinleyebilirsiniz.

Özellikle jean pantolonlar ile giyerek asi ve şık bir stil yakalamanıza yardımcı olacak leopar desenli montları gardolabınıza ekleyin. Leopar desenini kullanırken ise kombininizdeki diğer parçaların düz ve çok renkli olmamasına dikkat edin.

Herkesin gardolabının baş parçası olan beyaz tişörtleri artık sadece pantolon, şort ya da etekler üzerinde görmüyoruz. Elbiseler ile yeni bir boyut kazanan beyaz tişörtleri özellikle ince askılı elbiselerinizin içine giyerek onlara spor bir hava katın.

Yataktan çıkar çıkmaz kendini sokağa atma dönemi geldi de geçiyor bile. Renkli ve özellikle saten kumaştaki pijama görünümlü takımlar ile sokak modasının en tarz insanı olacağınıza emin olun. Pijama takımlara en yakışan parçalar ise stiletto tarzı topuklu ayakkabılar ve sneakerlar.

Sokak modasında sıkça örneğini gördüğümüz simli parlak parçaların kombininiz kadar ruhunuza da renk katacağına emin olun. Etekler, ceketler ve birçok parçanın içinde yer alan parlak sim detayları ile şık görünüceksiniz. Payetli parçalar da alternatif seçiminiz olabilir.

Renkli ya da renksiz sneakerlar, her kombininize anında rahat ve tarz bir görünüm vermeye yeterli olacak.

Her zaman olduğu gibi sokak modasından ilham almaya devam ediyoruz. Çoğu tasarımı alışılmışın dışında farklı stillerde gördüğümüz sokak modasındaki birkaç parça ise bizim bu ilhamımızı gardolabımıza taşımamıza yardımcı oluyor.



Stilinizi anında değiştirecek sokak modasından öğrenmeniz gereken stil önerilerine bakmak için tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler