Sonbaharda Deneyebileceğiniz Saç Renkleri

Sonbahar için tarzınızda büyük bir değişiklik yapmayı düşünüp ne yapacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Belki de aradığınız değişim saçlarınızda!

Size en uygun sonbahar saç rengine karar vermek için tıklamaya devam edin.

SOMBRÉ
“Sombré” denilen Lily Aldridge’in de kullandığı iki renkli ve yumuşak geçişli renk, kısaca saçta diplerden uçlara kadar iki veya üç ton geçişinin olması demek. Sarışın ve kumrallara daha da yakışan sombre’ye eğer büyük bir değişiklik yapmaya çekinenlerdenseniz şans verebilirsiniz.

Ciara’nın dümdüz küt saçlarını mı yoksa saçlarının tok tonunu mu daha çok sevdiğimize karar veremedik. Koyu çikolata kahve tonlarının asilliğine güvenin.

Oldukça yapay duran sarı saçlarını alev kırmızısı tonlarına çeviren Ali Larter, saçlarında adeta bir sonbahar rengi yakalamış.

“Bronde”, sarışın ve kumral karışımı bir ton olarak sezonun seksi saç renklerinden. Son zamanlarda Jennifer Lopez de bu tonu seçen ünlüler arasında. Sanatçının Renk Uzmanı, saç diplerini koyulttuktan sonra uçlara bal köpüğü rengiyle aydınlık verdiğini ve diplerdeki koyu rengin Jennifer Lopez’in sıcak tonlu ten rengiyle mükemmel uyum içindeyken aydınlık tonun ise görüntüyü yumuşattığını ifade ediyor.

Bütün trendler değişse de değişmeyecek tek saç trendi Ombré. Modernliğinizi korumak ve doğal etkinizi kaybetmemek istiyorsanız Chrissy Teigen gibi ombré saçları deneyin.

Aylardır peruk kullandıktan sonra Kylie Jenner saç köklerini belirgin bir şekilde koyu bırakarak altın sarısı tonuyla ortaya çıktı. Instagramda yaptığı açıklamaya göre Kylie Jenner sonbaharda küllü sarı saçlarıyla karşımıza çıkacak.

Eğer gökkuşağı gibi rengarenk saçları seviyor fakat bütün saçınızı renkli boyatacak cesareti kendinizde bulamıyorsanız çözümü, Gigi Hadid gibi saçlarınızın uçlarını renklendirmede bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler