Son Anda Gitmeye Karar Verdiğiniz Davetler İçin Saç Önerileri

Saçlarınızı tepeden toplayın ve örün. Ördüğünüz saçınızı sanki topuz yapıyormuş gibi dolayın ve tel tokalar ile sıkıca sabitleyin.

Gün içinde rahatlıkla yaptığınız at kuyruğu modeli en basit yöntem olacak. Saçlarınızın etrafından çıkan küçük telleri ve elektriklenmeyi önlemek içinse saç spreyi kullanın.

Hem spor hem şık bir görünüme sahip olan yarım topuzlar için yapmanız gereken sadece saçlarınızı yarım toplamak ve onu topuz yapmak.

Ensenizdeki saçlardan küçük bir tutamı bırakın ve geri kalan kısmı atkuyruğu yaparak lastikle toplayın. Daha sonra ayırdığınız saç tutamını bu yaptığınız atkuyruğunun etrafında dolayın ve tel toka ile tutturarak spreyle sabitleyin. İsterseniz atkuyruğunuza maşa ile küçük dalgalar verebilirsiniz.

Enseden dağınık toplanan bir saç topuzu ve kırmızı bir rujun sizi davetin en seksi kadınlarından biri yapacağına emin olun.

Şık bir topuzun bütün davetlerin kurtarıcı saç modeli olduğu kesin. Saçlarınıza düzgün bir şekilde at kuyruğu yapın. Daha sonra yaptığınız at kuyruğuna saç spreyi sıkarak sabitlenmesini sağlayın. Son olarak topuz yaparak tarakla çıkan saçları düzeltin.

Dalgalı saç modelini son anda katılmaya karar verdiğiniz bir davet için kullanabilirsiniz. Saçlarınızı örün ve düzleştrici ile örgünün üzerinden geçin. Daha sonra dalga şeklini alan saçlarınıza saç spreyi sıkarak onları sabitleyin. Eğer dalgalı bir saç modeline sahipseniz şanslısınız.

Sevdiği insanların katıldığı özel bir davete gidip gece boyunca eğlenceli vakit geçirmeyi çoğu kişi ister. Ancak son dakikada programınızı ayarlayıp davete gitmeye karar verdiğiniz zaman ise durumlar biraz değişir. Hangi kıyafeti giysem, nasıl bir makyaj yapsam diye düşünürken saçınızın dağınık ve bakımsız gözükmesi sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ama size önereceğimiz saç modelleri ile saçlarınızı kısa bir sürede son dakikada gitmeye karar verdiğiniz davet için hazır hale getirebilirsiniz.

Son anda gitmeye karar verdiğiniz davetlerde uygulayabileceğiniz saç modellerine bakmak için tıklamaya devam edin! 

İlgili Makaleler