Spor Çantanızda Bulunması Gereken Bakım Ürünleri

Yağ Emici Sünger
Spor sonrası yüzünüzde oluşan yağ ve parlamayı yağ emici süngerler ile önleyin. Ancak spordan sonra kullandığınız bu yağ emici mendilleri eve gittikten sonra yıkayarak temizlemeyi unutmayın.

Beauty Blender, 43 TL, Watsons’larda.

Likit Allık
Spor sonrası yüzünüze daha fazla tazelik ve canlılık vermek için hızlı bir şekilde parmaklarınızla uygulayabileceğiniz likit allıklardan kullanın.

Benefit, 110 TL, Sephora mağazalarında.

 

Dudak Nemlendiricisi
Dudaklarınızı nemlendirmeyi unutmayın. Çünkü spor sırasında dudaklar daha çok kurur. Hem nemlendirici özelliği yüksek hem hafif bir renk veren dudak nemlendiricilerini tercih edebilirsiniz.

Burt’s Bees, 44 TL, tekinacar.com.tr.

Nemlendiricili Fondöten
Spor salonundan yüzünüzü tazelemeden çıkmayın deriz. Bunun için hem nemlendirici özelliği hem renk verip kapatıcı özelliği olan fondötenlerden kullanın. Böylece spor sonrası yorgun yüzünüz daha canlı gözükecek. 

La Roche-Posay, 35 TL, yetkili eczanelerde.

Islak Mendil
Spor sonrası duş alacak vaktiniz yoksa terinizi silmek için çantanızda ıslak mendil bulundurun. 

The Body Shop, 39,90 TL, (0212) 345 53 75.

Termal Su Spreyi
Terledikten sonra yüzünüzü ferahlatmak için termal su spreylerinden yararlanın. Ayrıca termal su spreyleri yüzünüzde oluşan kaşıntı ve batmaları yok etmek için de yararlı.

Avéne, 30 TL, yetkili eczanelerde.

Spor çantanıza koyduklarınız, sadece kıyafet ve deodoranttan ibaret olmamalı. Spor şıklığınızı düşündüğünüz kadar bakımınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Bunun içinse spor çantanıza eklemenizde her zaman fayda olan bakım ürünleri var. İşte spora giderken çantanıza mutlaka eklemeniz gereken ürünler!

Rosie Huntington-Whiteley

İlgili Makaleler